Vācu studenšu dīvainās derības

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: no «Apollo» arhīva

Koledžas studente no Vācijas Natālija un par viņu desmit gadus vecākā draudzene Tīne noslēdza derības: kura pārgulēs ar vairāk vīriešiem.

Brīvdienās viņas par 150 eiro noīrēja divas istabiņas kādā no Ķelnes bordeļiem un internetā ielika sludinājumu: katram vīrietim, kurš piekritīs piedalīties, samaksās 50 eiro. Līdz pulksten 12 dienā pie bordeļa izveidojās rinda no apmēram 1800 vīriešiem, ziņoja vācu «Bild».

Vakarā derības beidzās. Tīna pacēla «balto karogu», pārgulējusi ar 52 vīriešiem. Tai pašā laikā Natālija apkalpoja 64 klientus. «Es nedomāju, ka būs tik daudz,» viņa saka.

«Bet kas maksāja vīriešiem solītos 50 eiro?» Apmēram 1700 vīriešiem vajadzēja doties mājās nedabūjušiem. «Vispār mēs vēlējāmies braukt uz dienvidiem. Toties vēlāk nolēmām naudu iztērēt citādi,» stāsta Natālija.

Natālija dzimusi 1986. gadā Dortmundē, viņai ir 26 gadus veca māsa un 31 gadu vecs brālis. Pēc skolas beigšanas viņa piestrādāja par oficianti. «Es pat apmeklēju jauno ugunsdzēsēju kursus. Gribēju strādāt par glābēju, taču neatbilstu tam pēc auguma parametriem. Tagad mācos par stilisti koledžā,» viņa saka. Līgavaiņa Natālijai pagaidām nav.

Kā tas bija — nodarboties ar seksu ar tik daudz vīriešiem? «Grūtāk, nekā es domāju,» atbild Natālija. Interesants fakts: viens divdesmit gadu vecs vīrietis pēc seksa pat bildināja Natāliju...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu