Sievietes erogēnās zonas. (Padomi vīrietim)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Raimonda Kreitusa zīm.

Cik labi tu pārzini sievietes ķermeni? Veiksmīga seksa pamatā ir izjusta un kaislīga priekšspēle — glāsti, skūpsti, maigi pieskārieni, masāža… Lai saprastu, kā un ko kairināt mīlēšanās laikā, tev jāzina erogēnās zonas — vietas uz ķermeņa, kurām pieskaroties tiek radīta labsajūta un veicināts uzbudinājums.

GALVA. Gan vīriešiem, gan sievietēm, masējot matu saknes vai skalpu, izdalās endorfīni — tie ir hormoni, kas mazina sāpes, nogurumu un rada labsajūtu. Iespējams, sievietei īpašu prieku sagādās, ja tu mazgāsi viņas matus kopīgas vannošanās laikā.

LŪPAS. To var darīt dažādi! Skūpstīt, laizīt, sūkt — maigi vai ātri un kaislīgi. Ar mēli vai bez tās. Rotaļas ar sievietes lūpām var būt kairinošas un erotiskas.

AUSIS. Vai atceries veco labu teicienu «sieviete mīl ar ausīm»? Maigi un uzmanīgi ar lūpu un mēles kustībām tu vari lieliski izmantot šo erogēno zonu, lai radītu kaisli.

Starp citu, ne visām patīk rupji un brutāli ausī iebāzta mēle! Vari izmantot arī mīļus čukstus vai pūst siltu gaisa plūsmu uz auss.

KAKLS. Ja pat viegla, kaislīga elpa uz kakla var izraisīt trīsas sievietē, tad iedomājies, ko tu vari izdarīt ar lūpu un mēles palīdzību… Ienirsti viņas matos un noslīcini viņu kaislīgos skūpstos uz kakla, it kā sakot: «Es tevi tik ļoti gribu…»

KRŪTIS. Šī ir viena no iemīļotākajām vīrieša «rotaļlietām» sievietes ķermenī. Šajā ziņā sievietes mēdz atšķirties — citām patīk skūpsti, citām — sūkšana vai laizīšana, ir arī tādas, kas priecājas par viegliem kodieniem.

Pievērs uzmanību arī tam, kas patīk viņai, un neaizmirsti, ka šī ir viena no spēcīgākajām erogēnajām zonām sievietes ķermenī.

MUGURA. Muguras masāža ir gan labs veids, kā veldzēt partneres nogurumu pēc garas dienas pie datora, gan arī lielisks iesākums mīlas rotaļām. Ja neesi īpašs masāžu speciālists, orientējies pēc izjūtas — glāsti, skūpsti, pieskaries ar seju vai matiem. Esi maigs un pavedinošs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu