Bijušais partneris — tagadējais draugs. Bīstama situācija...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Uzmanies, ja draugs ir tavs bijušais romantisko attiecību partneris! Ja arī attiecības esat pārtraukuši pirms vairākiem gadiem, tomēr regulāri sarunājaties, tavam jaunajam romantisko attiecību partnerim to būs grūti pieņemt.

Viņš sev nepārtraukti vaicās: «Vai tur patiešām viss ir cauri?» Paskaidro, ka viņam nav, par ko uztraukties. Tu esi ar viņu kopā tāpēc, ka viņu mīli, vai ne? Ja jūs ar draugu būtu bijuši labs pāris, tad taču vēl arvien būtu kopā.

Neļauj puisim kļūt greizsirdīgam vai apsēstam ar domu par jūsu tuvajām attiecībām ar tavu draugu — tas var sagraut jūsu romantiskās attiecības. Pieļauj dažus izņēmumus, kā arī nedaudz ierobežo jūsu attiecības, bet nesamazini laiku, ko pavadi kopā ar veco draugu.

Ar izpratni izturies pret to, ka abi tavi tuvie vīrieši vēlēsies, lai tad, kad tev dzīvē rodas sarežģījumi, tu vērstos tieši pie viņa. Ja ik reizi vispirms zvanīsi vecajam draugam, tad, iespējams, jaunajam tiešām būs pamats uztraukties. Vairākumam vīriešu nepatīk, ka viņu mīļotajām sievietēm ir pārāk tuvi draugi vīrieši, un otrādi.

Neviens vīrietis nevēlas, lai īpaša, personīga un intīma informācija tiktu izpausta trešajai pusei, īpaši citam vīrietim. Diemžēl tas attiecas arī uz bijušajiem romantisko attiecību partneriem un draugiem gejiem, īpaša informācija ir tā, kas neattiecas uz jūsu attiecībām. Ja tev ir kaut kas, par ko vēlies aprunāties, tad no sākuma apspriedies ar romantisko attiecību partneri un tikai pēc tam pastāsti draugam.

Ja starp abiem vīriešiem, kas tev ir dārgi (katrs, protams, savā veidā), rodas spriedze, tad centies to mazināt. Tev ir tiesības uz ciešu draudzību ar vīriešiem, it īpaši, ja ar savu romantisko attiecību partneri par šo jautājumu tu runā atklāti, ja attiecības ir nopietnas, šim cilvēkam tev jābūt pirmajā vietā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu