Par sievietēm, kuras prec

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Mani jau sen neliek mierā jautājums «Kāpēc ir tā, ka vienai vienmēr ir puisis pie sāniem, bet otrai — tik reti vai vispār nekā?».

Lai saprastu, kas notiek, sāku «pāršķirstīt» man pazīstamo sieviešu tipus un viņu attiecību modeļus. Nepretendējot uz absolūto patiesību un, protams, respektējot izņēmumus, man sanāca septiņas tīrradnes, no kurām četras vienmēr tiek apgredzenotas, jo viņām piemīt vīriešiem tīkamas kvalitātes, bet trīs gandrīz vienmēr paliek brīvas, jo viņas vai nu nevar pamanīt, vai arī nevar paciest ilgāk par divām dienām.

Blondās personības

Pirmā ņemamo sieviešu grupa ir pilnīgas blondīnes (nav atkarīgs no matu krāsas) jeb cacas. Ar viņām sastopamies uz katra stūra, katrā krogā, pie katriem sāniem. Viņas ir koptas, smukas, labās drēbēs, prot klausīties un ik pa brīdim palaist draisku smiekliņu. Cacas izvēlas vīrieši, kuri sev blakus grib redzēt paklausīgu un estētiski pievilcīgu būtni. Nav jau slikti — vismaz ir, kur aci piesiet. Tā sakot — izdaiļo vidi!

Cacas ikdiena paiet, izkopjot savu personību — frizētava, manikīrs, vaksācija, masāža... Viņa klausa uz vārda un neizceļas ar īpašu inteliģenci, jo tas, ko viņa teiktu, tāpat nevienu neinteresētu. Vienīgi matemātika katrai sevi cienošai cacai ir jāprot — jo šopings — ak vai! — gulstas uz pašas trauslajiem pleciem. Drēbju un zābaciņu pavēlniece! Ja tev tāda dzīve patīk — kāpēc gan ne?

Foršā maita, kuras mērķis ir ceļš

Netālu no cacas ir foršā maita. Viņa prot aptīt ap pirkstu gan prezidentu, gan ceļmalas mietu. Viņa ir slīpēta, gudra aktrise. Viņa pilnīgi noteikti prot rēķināt, un attiecības ir viņas bizness. Viņa ir laba gultā un šerpa ikdienā.

Viņas mērķis nav laulība, bet gan vīriešu iekarošana. Veni, vidi, vici! (Atnācu, ieraudzīju, uzvarēju — latīņu. val.)

Protams, ja mērķis ir tā vērts un kalkulators saka «jā!», var arī apprecēties. Bet pēc tam... Neviens nezina, kādus pārsteigumus viņa savam laimīgajam vīram sagādās! Foršā maita! Lai nu kā, par vīriešu trūkumu tev nekad nebūs jāsūdzas...

Trīs vienā

No draiskulēm pie praktiskākām sievietēm — nolaidīsimies uz zemes, cienītās! Vīrieši labprāt prec sievietes, kuras viņiem aizstāj virējas, vešerienes un memmes. Šiem vīriešiem nav vajadzīgs partneris sarunām vai seksam, bet gan mājsaimniecībai. Kā saka — kam man smuka un gudra, ja neprot govi slaukt? Tā gan ir metafora. Šā tipa sievietes sastopamas arī pie pilsētas dzīvokļu smalkajām plītīm, un viņu draudzenes ir pannas un ģimenes netīrā veļa.

Viņas labprātīgi nolikušas savas vieglās dienas — klasiskais stāsts par Kristīni... Bet Edgars pat neaptver, ka dzīvo nevis ar sievieti, bet gan slimnieku kopēju.

Un slimnieki te ir abi. Nu ja — citādi jau pie vīra netiksi! Cien., altruiste! Pieminekli par izmazgāto zeķu skaitu tev neviens neuzcels! Bet ja jau tev tas sagādā prieku un vīrs tevi tik ļoti mīl...

Gandrīz ideāls

Pilnīgi noteikti bez vīrieša nepaliks arī gudrā sieviete. Viņa reti ir business woman un vēl jo mazāk feministe. Viņa var būt gan mājsaimniece, gan grāmatvede, gan vienkārši bagāta vīra sieva. Viņa ir garīgi spēcīga un emocionāli stabila sieviete. Viņa ir mīloša un gādīga, bet tajā pašā laikā prasīga. Viņai ir savs hobijs, savas intereses, savas draudzenes un draugi. Viņa ir visnotaļ pozitīva būtne. Viņa nepārprotami ir inteliģenta sieviete, jo tikai ar gudrību un treniņu cilvēks spēj dzīvot harmonijā.

Ģimenē viņu mīl, lutina un ciena. Viņu prec, jo attiecībās viņa ienes maigumu, inteliģenci un mieru. Mājas pavarda guru, visu cieņu! Man nav ne ko piebilst, ne ko atņemt. Izņemot to, ka perfektums arī mēdz kļūt garlaicīgs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu