Draudzīgi mīļākie (4 scenāriji)

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Vai ir labi, ja tev ar draugu ir sekss? Ja to dari, tev jāsaprot — jūsu attiecības uzreiz un neatgriezeniski mainīsies. Neatkarīgi no tā, kas notiks, jūsu attiecības nekad vairs nebūs tādas kā agrāk.

Iespējams, tās attīstīsies pēc viena no šiem scenārijiem:

1. Tas būs satriecoši — jūs iemīlēsieties viens otrā un būsiet sajūsmā, ka ir lielisks pamats, uz kura būvēt plaukstošas romantiskas attiecības.

2. Viens no jums domās, ka tas bija fantastisks piedzīvojums, bet otrs vēlēsies, lai tas nekad nebūtu noticis. Var gadīties, ka pēc dažiem neveikliem gājieniem jūs vairs nebūsiet draugi.

3. Tas nebūs (tik) satriecoši, bet jūs mēģināsiet par to pasmieties, pavadīsiet kādu laiku atsevišķi un tad atkal saiesiet kopā, lai kļūtu par vislabākajiem draugiem, kādi jebkad esat bijuši. Bet katrs sev apzvērēsiet — NEKAD VAIRS neatkārtot šo kļūdu!

4. Tas būs šausmīgs, iznīcinošs piedzīvojums, jūs vairs pat nesarunāsieties. Dzirdot viņa vārdu, tev šermuļi skries pār kauliem.

Lai arī cik riskanti tas būtu, dažu vīriešu un sieviešu draudzības novirze uz romantisku attiecību vai kaislību pusi (īpaši pēc pārāk daudz izdzerta draņķīga martini) ir neizbēgama. Galvenais — kā šo novirzi labosiet. Ja esat draugi un no abām pusēm iedarbojas arī seksuālā ķīmija, rezultāti var būt fantastiski. Ja, tavuprāt, ir vērts pamēģināt, tad dari tā! Ja īsti nesaderēsiet, varēsiet par to pasmieties vai mēģināt vēlreiz.

Atklāti runājot, ja draudzība ar to arī beidzas, tad galu gala viņš varbūt tomēr nebija īsts draugs. Tomēr — ir daudz gadījumu ar laimīgām beigām, kas liecina — var notikt arī tā, un tad šīs attiecības tiešām ir ko vērtas. Iedomājies — viņš varētu būt tavas dzīves lielā mīlestība!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu