Rīgā sāks kursēt «Eirovīzijas» tramvajs

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties «Eirovīzijas» starptautiskajam dziesmu konkursam, no 16. aprīļa, tieši vienu mēnesi pirms konkursa fināla, Rīgas ielās sāks kursēt «Eirovīzijas» tramvajs, ziņo Ieviņa Ancena, Latvijas Televīzijas sabiedrisko attiecību speciāliste.

Ceturtdien, 16. aprīlī, plkst. 12.00 Latvijas Televīzija aicina plašsaziņas līdzekļu pārstāvjus doties pirmajā «Eirovīzijas» tramvaja izbraucienā kopā ar Latvijas nacionālās atlases uzvarētāju Intaru Busuli, tā simboliski iesākot Latvijas ceļu uz «Eirovīzijas» starptautisko dziesmu konkursu Maskavā!

Brauciena laikā žurnālisti tiks iepazīstināti ar jaunumiem «Eirovīzijas» dziesmu konkursa norisē, Latvijas Televīzijas delegācijas gatavošanos braucienam uz Maskavu, kā arī tiks atskaņota Latvijas pārstāvju dziesma un notiks daudzas citas aktivitātes.

«Eirovīzijas» tramvajs savā pirmajā braucienā dosies no Rīgas tramvaju depo Brīvības ielā 191 ceturtdien, 16. aprīlī, plkst. 12.00!

Kā jau ziņots, «Eirovīzijas» konkursa starptautiskais fināls Maskavā notiks no 12. līdz 16. maijam. Latviju tajā pārstāvēs nacionālās atlases uzvarētājs Intars Busulis ar dziesmu «Sastrēgums», viņš ar trešo kārtas numuru uzstāsies otrajā pusfinālā 14. maijā.  

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu