Pavasara sekss

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Esmu no tām, kam patīk mīlēties ne tikai gultā zem segas, tāpēc gribu ieteikt vairākas vietas, kur varētu pamīlēties.

Protams, ņemu vērā, ka ir agrs pavasaris, tādēļ mēģināšu stāstīt gan par vietām, kurās TO var darīt vasarā un ziemā, gan par vietām, kurās TO var darīt, gan aizejot kājām, gan aizbraucot ar transportlīdzekli.

Sekss automašīnā

Pirmais nosacījums auto seksam — braukt, kur acis rāda, apstāties, kur ir pietiekami maz tautas vai, gluži otrādi, daudz tautas. Viss atkarīgs no tā, ko vēlaties panākt, nodarbojoties ar seksu automašīnā. Tā kā dzīvoju Rīgā, tad ir bijis jāsamierinās ar Rīgas apkārtni, retu reizi izpušķojot savu ikdienu ar kādu tālāku braucienu — uz Cēsīm, Liepāju u. c. Dienas gaišajā daļā ir svarīgi izvēlēties vietu, kurā jums nepievērsīs uzmanību tāda amata pārstāvji kā policisti.

Ideāla vieta mīlai automašīnā ir kāda lielveikala autostāvvieta. Ir izmēģināts dzīvē — visi ir pārāk norūpējušies par saviem gaidāmajiem vai jau realizētajiem pirkumiem, tāpēc īpaši nepievērš uzmanību blakusauto skanošajiem kunkstiem.

Sekss autostāvvietā

Īpaši viegli realizēt minetu, jo vīrieša apgarotā, pārlaimīgā seja nevienam neradīs aizdomas, ka aiz auto paneļa paslēpusies sieviete. Pats jaukākais šādās vietās ir justies vieniem, tajā pašā laikā atrodoties starp n-tajiem acu pāriem, kuri arī vēlētos izjust ko tādu, bet viņiem ikdienas darbi, gardās maltītes un citas rūpes ņem pārsvaru.

Iecienītas ir arī stāvvietas pie ūdeņiem — pie ezeriem, upēm, jūras. Īpaši iecienīta mīlētāju vieta ir Bolderāja, kur pie ūdeņiem var ne tikai pamīlēties, bet arī kārtīgi apreibt. Un nav jau vairs svarīgi — tas no dzestrā vēja vai no šampanieša. Bolderājā bieži var manīt aptrakušus pārīšus automašīnās, kuri vai nu nupat kniebušies, vai arī grasās to darīt.

Ķengaragā Daugavas upes krasts brīžiem mēdz būt pilns ar dažādiem klaiņotājiem, bet dienas otrajā pusē, kad no saules vairs nav ne vēsts, ir vērts šo un to realizēt tieši tur. Iesaku nebrīnīties, ja pēkšņi izdzirdat netālu skanam kādu radioaparātu. Cilvēki tur apgrozās, dzer, mīlējas, un tieši pēc deviņiem mēnešiem tur savas ikdienas pastaigas veic jaunās māmiņas ar mazuļiem ratos. Sevišķi tīkama šī vieta ir tad, kad ceriņi zied, jo to tur ir daudz.

Sekss «zem ķieģeļa»

Vēl visai interesanta vieta ir Zaķusala — tur var realizēt visslēptākās fantāzijas. Kaut arī tur stāv zīmes, kuras liedz iebraukt ar auto, visai bieži tur kāds kaut ko dara — vai nu automašīnā, vai krūmos. Ja ir doma par krūmiem, tad gan labāk paņemt līdzi kādu deķi, jo krūmi tur ir mazliet asi.

Zaķusalā reti var sastapt kādu dzīvu dvēseli, bet, ja trāpīsiet pareizajā laikā, tad var gadīties, ka kāds jūs iztraucē. Vienīgi visu mīlēšanās laiku paturiet prātā, ka esat iebraukuši vietā, kurā iebraukt aizliegts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu