Pār visu zemi sekss valda...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Inga Kundziņa

Protams, ņemam vērā, ka ir agrs pavasaris, bet vai tad tāpēc nevar pamīlēties kādā netradicionālā vietā, kaut kur citur. atskaitot gultu?!

Sekss starp 3 priedēm

Dodoties uz Vecmīlgrāvja pusi ir iespēja pamīlēties starp 3 priedēm. Ar auto, protams, būs pagrūtāk nokļūt starp tām priedēm, bet, ja nav žēl savu dupšu un nebaidaties no aukstuma, tad var droši iet un darīt TO.

Priežu gaiss īpaši atslābina darba dienā uzkarsušās smadzenes. Sekojiet līdzi, lai tas atslābums nepienāk par strauju, jo, kā zināms, sievietēm svarīga gan kvalitāte, gan kvantitāte.

Sekss pie ūdeņiem

Dodoties uz Kalngales pludmales pusi, ir visai plaša iespēja apstāties kādā no ceļa posmiem, lai darītu TO. Sevišķi vērienīgs šis pasākums var izvērsties tad, ja ir vēl silts laiks un grādi ļauj savu dupsi izcelt no auto. Vēl vērienīgāku šo pasākumu varētu padarīt zibens, pērkons un lietus.

Ja gadās būt Kalngalē, kad plosās dabas stihija, paskatieties debesīs un pasveiciniet Kalngali no manis; domāju, viņa mani un manu kailo ķermeni nav aizmirsusi!

Arī Jūrmala ir atvērta mīlniekiem, ja vien nav žēl maksāt latu. Tur ir plašas iespējas atrast kādu nostūrīti automašīnai netālu no jūras. Siltākā laikā iespējams baudīt priekus pie paša ūdens un, ticiet man, pat vasaras naktīs šeit mīlnieku tikpat kā nav, domājams, visi dod priekšroku mīkstai gultai.

Juglas ezers, Baltezers un citi ezeri gaidīt gaida tos, kuri vai nu caur auto logu vai tiešā skatījumā ļaus aplūkot mīlnieku daiļās formas.

Sekss zem jumta

Patiesībā galvenais ir gribēt un tikai pēc tam — kur, kā un kādā pozā. Ir tie, kuri par visām varēm turas pie tradicionālām vērtībām — mīkstas gultas; un ir tie, kuri izvēlas dabas krūti, auto vai kādu citu «krūti».

Bez auto vēl ir daudz vietu, kur TO varētu darīt — klubu, kafejnīcu, restorānu tualetēs, kur var plaši izvērsties — lielāks, mazāks sekss, minets, petings, skūpsti… Kaut ko paglāstīt var arī smalkākā iestādē, paslidinot roķeli zem galda. Vēl dikti slaveni ir kinoteātri. Pati esmu izmēģinājusi kādu aizvēsturiskāku kinoteātri, kura aura vien velk izbaudīt ko seksuālāku. Un, ja tiek rādīta filma ar erotisku pieskaņu, tad atteikt sev mīlas priekus pavisam nav vērts. Rīgas parki, māju kāpņu telpas, ielas arī aicina slepenos mīlniekus nodoties mīlas rotaļām.

Novēlu visiem justies brīviem un mīlēt tieši tad un tur, kur dvēsele aicina! Un, galvenais, atcerieties, ka minetu var taisīt pat braucošam šoferim — jebkurā vietā, uz jebkura ne pārāk bedraina Latvijas ceļa.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu