Kādu jauna sieviete vēlas redzēt savu vīrieti

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Katram vīrietim ir savs laiks sievietes dzīvē. Svarīgi, lai katrs sastaptu savu sievieti īstajā laikā. Un, protams, otrādi.

…20 gadu

Šajā vecumā no vīrieša negaida solīdumu un saprātīgumu. Sievietēm patīk, ja vīrietis 20 gadu vecumā būvē gaisa pilis. Viņam jābūt labam fantazētājam, romantiķim un trakulīgam, jautram puisim. Taču pats galvenais — viņam jābūt labam stāstītājam. Gandrīz kā Minhauzenam.

Sievietes no divdesmitgadīga vīrieša gaida skaistus vārdus, solījumus un fantastiskus zvērestus. Gara, sirsnīga mīlestības vēstule vai naiva un neveikla poēma, rakstīta savai sirdsdāmai, ir jauna vīrieša ierocis, lai iekarotu meitenes mīlestību.

Ilūzijas, fantāzijas, dažādas iegribas un sievietes — tā visa jābūt atliku likām. Jaunam vīrietim ir atļauts un pat vēlams savu dāmu neuzaicināt uz dārgu un elegantu restorānu: savas naudas viņam vēl nav, par vecāku naudu — pazemojoši.

Tad jau labāk aizvest draudzeni uz aizkustinošu filmu, lai viņa varētu, cik vien tīk, pāraudāt uz mīļotā pleca, pēc tam uz lētu kafejnīcu nobaudīt saldējumu, bet desertā — kaislīgi skūpsti.
Divdesmitgadīgais vēl var atļauties nebūt dārgu un izsmalcinātu vīnu eksperts. Jaunā vīrieša laimei pietiek, ka viņš no galvas zina apkārtnes kafejnīcu vienkāršās ēdienkartes.

Piebilde: ja šajā vecuma vīrietim ir svešas romantiskas jūtas un poēzija, tad, visticamāk, tās nekad viņa dvēselē neradīsies.

…30 gadu

Vīrietim tas ir pašapliecināšanās laiks, un sievietes to saprot. Tikai viņas cer, ka vīrieši spēs pašapliecināties paši, nevis ar viņu — sieviešu — palīdzību. Sievietēm patīk, ka vīrietis parāda savu spēku, bet nevis tā, kā to dara pārgalvīgs pusaudzis, kas, riepām kaucot, taisa spēcīgu uzrāvienu ar savu lielisko «Porche».

Viņām patīk, ka vīrietis sevī atklāj un citiem izrāda vēlēšanos būt līderis — mājās, darbā, atpūtā.

Šajā vecumā vīrietis laiku pa laikam uzdod sev jautājumus par savas dzīves jēgu.

Trīsdesmitgadīgam vīrietim jāmāk šķirties no tā, kas viņam vairs neder — no vecām drēbēm, no ieradumiem, nepieklājīgiem izteicieniem, reizēm pat no draugiem. Un nereti gadās — arī no pārāk gādīgas mammas, citādi viņš riskē palikt memmes dēliņš un mūžīgais pusaudzis.

Šajā gadu desmitā vīrietis attīstās īpaši strauji, viņš intensīvi meklē savu stilu un, ja iespējams, bez sieviešu padomiem. Kāpēc? Jo citādi viņam būs jāmainās kā hameleonam, tiklīdz viņa dzīvē parādīsies kārtējā jaunā sieviete.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu