Tavam vīrietim tikko palika 40...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Četrdesmitā dzimšanas diena pienāk negaidīti. Gudras sievietes zina, ka vīriešiem šis ir grūts periods, jo arī viņām tas nav vieglākais laiks.

Sieviete no vīrieša gaida pavisam konkrētas lietas — palīdzēt uzkopt dzīvokli, aiziet uz veikalu nopirkt produktus un nekrist histērijā, ja noskaidrosies, ka sieva pelna vairāk nekā viņš.

Šajā vecumā beidzot jāpieliek punkts garajiem monologiem vēlējuma izteiksmē un jābeidz tēlot nevienam nesaprastu ģēniju. Iespējams, ka četrdesmitgadīgs vīrietis nepārtraukti sūrojas, ka nav sasniedzis to, ko būtu varējis izdarīt citos apstākļos vai kas viņš būtu varējis kļūt, ja vien…

Ir neizturami to klausīties katru dienu. Ja vīrietis šajā vecumā nesēž liela priekšnieka krēslā, viņam jāizvēlas viena no divām iespējām: vīrišķīgi pielikt punktu vaimanām un turpināt būt viduvējībai vai sākt nopietni cīnīties par labāku dzīvi. Šajā vecumā sieviete vīrieti vēlas redzēt pēc iespējas patstāvīgāku un spējīgu atbildēt vismaz par savu rīcību.

Neviena sieviete, kurai ir daudz veselā saprāta, negaida, lai viņas partneris no astoņiem rītā līdz sešiem vakarā būtu veiksmīgs un lielisks darbinieks un no sešiem vakarā līdz desmitiem vakarā — asprātīgs sarunu biedrs, bet no desmitiem vakarā līdz ritam — nenogurstošs mīļākais.

Taču sieviete cer, ka vīrietis viņu saprot un ka viņš, dzirdot vārdus «pierašana» un «laulība», neiztēlosies spīdzināšanas kameru un trako kreklu, kā arī nekritīs panikā.

Četrdesmitgadīgam vīrietim beidzot jābūt apzinātai tieksmei veidot kopīgu dzīvi ar sievieti, kuru viņš mīl. Vienīgais, ko vīrietim nevajadzētu darīt — atslābināties un uzvelt sievietei visu atbildību par attiecību uzturēšanu ar viņu kopējiem draugiem un paziņām. Citādi, ja kādreiz sieviete vīrieti pametīs, arī daudz kas cits no viņa dzīves izzudīs kopā ar mīļoto.

Tā bieži gadās.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu