Žurnāla «JOY» maija numurs

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«JOY» — mīlestībai nav robežu.

Tuvojoties nedēļas nogalēm, mēs ilgojamies pēc brīvdienām, bet daudziem brīvdienas nozīmē atkalredzēšanos ar mīļoto cilvēku, jo ikdienā viņi nedzīvo kopā. Laikā, kad tik daudz cilvēku satiekas internetā un aizvien vairāk profesiju ir saistītas ar ceļošanu, gandrīz par normu kļuvušas attiecības starp pāriem, kas dzīvo dažādās valstīs. «JOY» maija numurā uzzini, ko par to saka pāri no visas pasaules, un pārliecinies, ka mīlestība var eksistēt, neskatoties uz lieliem attālumiem.

Aktrise Drū Berimora sarunā ar Holivudas reportieri atzīst, ka vairs nav tik traka kā agrāk, stāsta par randiņiem, savu jauno veidolu un to, kā, pateicoties Barakam Obamam, kļuvusi par patrioti. Bet amerikāņu kulta seriāla «Gossip Girl» zvaigzne Čeiss Kraufords atklāj savas lielās aizraušanās un talantus.

Par aktuāliem sezonas jaunumiem uzzini no «JOY» modes redaktores Daces Vaivaras, kas apmeklēja Milānas modes nedēļu. Sagatavoties drīzajai pludmales sezonai tev palīdzēs «Bikini gids», kas ieteiks vispiemērotāko peldkostīmu jebkurai figūrai.

Saule sāk sildīt arvien vairāk, un tuvojas laiks, kad varēsim skriet īsos svārciņos un augstpapēžu kurpēs. Un nesatraucies, ja tās ir no iepriekšējās sezonas — lielākais skaistums esi Tu pati!

«JOY» — ar smaidu par visu!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu