Skip to footer
Šodienas redaktors:
Helga Justīne Siksne
Iesūti ziņu!

Romiešu brīvdienas

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Nepieciešams:

augu tauki
1 sakapāts sīpols
2 krūzītes vārītu spageti
450 g maltas gaļas
1 tējk. sāls
1/4 tējk. piparu
1 1/2 krūzes konservētu tomātu
3/4 krūzes rīvēta siera

Pagatavošana:

Uz pannas apcep sīpolus, tad pievieno malto gaļu un apcep brūnu. Pieliek garšvielas un cep 5 minūtes. Sacepumu traukā ieliek vienu kārtu spageti, vienu kārtu gaļas ar visiem taukiem, tad uzliek otru spageti kārtu, pārlej ar tomātiem. Virsū uzkaisa rīvēto sieru. Uzliek vāku, cep 180 grādos 35 minūtes. Noņem vāku, cep vēl 10 minūtes.

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu