Skip to footer
Šodienas redaktors:
Helga Justīne Siksne
Iesūti ziņu!

Mollijas pilngraudu kviešu banānu maize

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Nepieciešams:

1/2 krūzes sviesta
3/4 krūzes brūnā cukura
1 ola
1 krūze pilngraudu kviešu miltu
1 krūze parasto miltu ( bet nebalinātu)
1 tējkarote cepamās sodas
3/4 tējkarotes sāls
1 - 1 1/2 krūzes saspiestu banānu (2, ja lieli, 3, ja mazāki)
1/4 krūzes paniņu vai jogurta

Pagatavošana:

Uzkarsē cepeškrāsni līdz 180 grādiem. Uzputo sviestu un cukuru, līdz cukurs izkusis un sviests kļuvis gaišāks. Pieliek olu. Sajauc sausās sastāvdaļas. Sajauc banānus ar jogurtu vai paniņām, bet nekuļ daudz. Tad sausās sastāvdaļas pamīšus ar banānu maisījumu piejauc sviestam. Maisa tikai tik daudz, lai viss būtu sajaucies kopā. Var pielikt arī šokolādes skaidiņas. Cep dziļā pannā, vislabāk kēksa veidnē 50 - 60 minūtes. Atdzesē pannā 10 minūtes

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu