Rolands Ūdris un draugi aicina uz svētdienas autorkoncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārcis Baltskars

Turpinot «Platforma Music» un «Pro1 Stage» svētdienas dzīvās mūzikas koncertu sēriju klubā «Essential», šo svētdien, 26. aprīlī, Rolands Ūdris aicina uz savu autorkoncertu «Dope or Rope» kopā ar grupu «The Hobos» un projektiem «U.K.» un «Maš Maš», informē «Platforma Music» pārstāvis Jānis Penka.

Uz dienas koncertu — ģenerālmēģinājumu — plkst. 14.00 īpaši aicināti jaunieši un vecāki ar bērniem. Ņemot vērā jauno vecāku atsaucību, kas kuplā skaitā uz «Otras puses» dienas koncertu pagājušo svētdien bija ieradušies kopā ar saviem mazuļiem, šoreiz būs padomāts par papildu ērtībām — bērnu zālē par mazuļiem rūpēsies un tos izklaidēs Pepija no «Ballītes bērniem» («Jampadrača»).

Vakara koncerta sākums — plkst. 20.00.

Koncertā Ūdrītis kopā ar saviem uzticamajiem grupas biedriem — Mārtiņu Burkevicu (bass), Egonu Kronbergu (ģitāra) un Vilni Krieviņu (bungas) — atskatīsies uz «The Hobos» 10 gados paveikto. Skanēs iemīļotākās un sirsnīgākās dziesmas no četriem grupas izdotajiem albumiem «Numbvision» (1999), «Perfect Solution» (2001), «Flashback Mornings» (2002) un «Radio Jah Jah» (2004): «She Sounds Like A Little Child», «Christian (I’m Gonna Be)», «Lululu», «Angel Inn», «Walk All Night», «Hero» un citas.

Uz skatuves ar Ūdrīti kāps arī muzikālās formācijas «U.K.» un «Maš Maš». Duets «U.K.» (Ūdris un Kronbergs) radās 2005. gadā, un par viņu pazīstamāko hitu kļuvusi dziesma «Pekinā ir auksti». «Maš Maš» izveidojās pērn rudenī, Ūdrītim apvienojoties ar Gintu Saulīti un Anmary un ierakstot dziesmas «Skaista diena» un «Vispirms».

www.bezrindas.lv

www.Platforma.lv

Mārcis Baltskars

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu