Enrikes Iglesiasa koncertā būs 20 metrus gara skatuves mēle

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Koncertaģentūra «FBI» informē: populārā latino dziedātāja Enrikes Iglesiasa koncerta vajadzībām «Arēnā «Rīga»» tiks būvēta apjomīga skatuve, kuras papildinājums — mēle — iesniegsies halles stāvlaukumā 20 metru garumā. Šāda T veida skatuves konstrukcija nodrošinās iespēju redzēt mūziķi tuvu arī stāvlaukumā tālāk esošajiem.

Nepieciešamā skaņas, gaismu un video tehnika uz Latviju tiks transportēta piecās kravas automašīnās, savukārt tehniskā komanda ieradīsies četros autobusos. Skatuves uzbūves darbi sāksies 27. aprīļa agrā rītā. Lai nokļūtu uz skatuves, mūziķis, atklājot koncertu, izmantos speciālu liftu.

Enrikes Iglesiasa koncerti pasaulē pazīstami ar mūziķa enerģisko uzstāšanos, kas līdz ar pirmajām dziesmām aizrauj koncerta apmeklētājus. Kāds Enrikes Iglesiasa šova apmeklētājs par 30. janvārī Tampā (Floridā, ASV) notikušo koncertu koncertrīkotāju «Live Nation» mājaslapā raksta: «Koncerts bija neatkārtojams! Enrike skatītājos burtiski ieblieza enerģiju, un pat tie, kas nav viņa fani, pēc šova par tādiem noteikti kļuva. Uz skatuves viņš flirtē ar klātesošajiem, ar fantastisku atdevi izpilda dziesmas, un skatītāju pūļi ir laimīgi! Mani vienkārši apbūra viņa harisma un enerģija.»

Iepriekšējās turnejās mūziķis klātesošajiem vienmēr sagādājis kādu pārsteigumu, piemēram, dziesmas «Hero» laikā uz skatuves aicinot kādu no koncerta apmeklētājām. Arī gaidāmajā koncertā Rīgā mūziķis apsolījis ne tikai iespaidīgu uzstāšanos, bet arī īpašu pārsteigumu apmeklētājiem.

Enrikes Iglesiasa koncerts notiks jau nākamo pirmdien, 27. aprīlī, «Arēnā «Rīga»». Uz koncertu pārdošanā vēl ir sēdvietas par 35 latiem. Biļetes nopērkamas «Biļešu servisa» kasēs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu