Uma Tūrmane gatavojas kāzām

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

«Lubenes» un «Nogalināt Bilu» zvaigzne gatavojas iziet pie vīra šīs nedēļas nogalē — šādas baumas izplatījušās par Holivudas aktrisi, ziņo [s:22556].

Uma kopā ar savu draugu, multimiljonāru Arpadu Busonu, devās uz Bahamu salām, kur pāris palicis ekskluzīvā viesnīcā uz idilliskas salas. Bahamu salu specifika ir tādā, ka, lai iegūtu laulību atļauju, saderinātajiem nepieciešams uzturēties salā vismaz 48 stundas.

Uma un Arpads paziņoja par savu saderināšanos pagājušā gada jūnijā, kad Arpads pasniedza Umai astoņu karātu dimanta gredzenu. 38 gadus vecā aktrise demonstrēja iespaidīgo rotu pieņemšanā pie Eltona Džona, ko viņš rīkoja jau desmito gadu, Lielbritānijā. Kāds aculiecinieks stāsta, ka apkārtējās dāmas iepletušas acis, jo gredzens ir tik masīvs, ka viņa to nevarēja izvilkt caur mēteļa piedurkni.

Līdz šim Tūrmane bijusi precējusies ar Gariju Oldmenu un Ītenu Houku. Umai ar Ītenu ir divi bērni: Maja (10 gadu) un Levons (septiņi gadi). Arpadam ir divas atvases: Arpads Flinns (11 gadu) un Aurēlijs Sī (seši gadi), kas dzimuši viņa laulībā ar Ellu Makfērsoni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu