«Otra puse» sāk albuma «Nakts vai rīts» Latvijas turneju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Mārcis Baltskars

Līdz ar jaunā albuma «Nakts vai rīts» izdošanu grupa «Otra puse» sākusi albuma prezentācijas koncertturneju, kas norisināsies pilsētās visā Latvijā. Grupai «Otra puse» šī ir pirmā vērienīgā koncertturneja pēc grupas aktīvas darbības atjaunošanas 2006. gadā.

«Ar šo tūri mēs vēlamies iepriecināt un būt tuvāk saviem klausītājiem visā Latvijā. Mēs esam romantiķi, un zinām, ko nozīmē acu kontakts!» saka mūzikas autors un taustiņinstrumentālists Ivars Makstnieks.

Šajā koncertturnejā grupas faniem tiks piedāvāta iespēja dzirdēt gan populārākās «Otras puses» dziesmas, gan arī dziesmas no jaunā albuma īpašā, no ierakstiem atšķirīgā skanējumā, turklāt koncertu norises vietas kultūras namos un estrādēs izvēlētas, lai tos būtu iespējams apmeklēt arī gados jaunākajiem grupas faniem.    

Koncertu programmā iekļautas klausītāju iemīļotās dziesmas no jaunā albuma «Savādā», «Jūtu ceļotājs», «Ieskaties», «Rīga» un jau par kārtējo grupas hitu kļuvusī albuma tituldziesma «Nakts vai rīts», kā arī joprojām aktuālās, mīļās un pieprasītās «Otras puses» kompozīcijas «Pēc lietus», «Vēstules» un citas.

Svētdien, 19. aprīlī, atzīmējot jaunā albuma «Nakts vai rīts» iznākšanu, grupa «Otra puse» sniedza divus — dienas un nakts — prezentācijas koncertus klubā «Essential». Pasākumus apmeklēja necerēti daudz dažādu paaudžu atbalstītāju, kuri atzinīgi novērtēja ne tikai visiem labi zināmos hitus, bet arī jaunā albuma dziesmas.

«Beidzot tas ir noticis! Vairāku gadu laikā piedzīvotās emocijas, noskaņas un izjūtu gammas, kuras izskan katrā atsevišķā dziesmā, tagad ir apkopotas vienā veselumā — albumā «Nakts vai rīts». Sajūta ir pasakaina, jo albums ir kā dzīves posms, kuru var paņemt rokās, paklausīties un vēlreiz sajust to, kas piedzīvots. Esam gandarīti, ka mums ir izdevies šīs sajūtas nodot arī saviem klausītājiem,» priecājas Normunds Pauniņš.

Koncertturnejas datumi un vietas:
24. aprīlī «Otra puse» sniegs koncertu «O bārā» Ogrē, ikvienam apmeklētājiem dāvinot jauno CD «Nakts vai rīts»,
29. aprīlī grupa koncertēs Jelgavā, klubā «Post»,
2. maijā Alūksnē, klubā «Ideja»,
14. maijā Kuldīgas Kultūras centrā,
15. maijā Cēsu Kultūras centrā,
16. maijā Jēkabpilī, Krustpils kultūras namā,
22. maijā Rīgā, klubā «Četri balti krekli»,
30. maijā Varakļānu kultūras namā,
13. jūnijā Saulkrastu estrādē, viesi — grupa «The Hobos»,
20. jūnijā Liepājas koncertestrādē «Pūt, vējiņi!».

www.bezrindas.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu