Iveta Feldmane atkal darbosies televīzijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Šova «Dejo ar zvaigzni» dalībniece un pēc tam arī vadītāja Iveta Feldmane nolēmusi atsākt darbību televīzijā, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Iveta Feldmane kādu laika nebija redzama televizora ekrānā, jo viņa esot strādājusi par mārketinga vadītāju sava vīra, plastiskā ķirurga Kaspara Feldmaņa, klīnikā. Iveta darbu klīnikā nepametīšot, bet strādāšot arī televīzijā.

Šoreiz gan viņa nebūšot dāma vakarkleitā — raidījumam esot paredzēts pavisam cits ampluā. Raidījumā viņa kopā ar sabiedrībā pazīstamiem cilvēkiem apmeklēšot viņu bērnības vietas. Esot plānots vasarā nofilmēt 10 vai 12 epizodes.

Jaunā raidījuma ideja Ivetai ļoti patīkot, jo ļaušot paraudzīties uz zvaigznēm no cita skatupunkta, pastāstot, ka populāri cilvēki izaug ne tikai lielpilsētās, vēsta «Privātā Dzīve».

Vēl gan neesot zināms, kurā televīzijā raidījums tikšot raidīts, kaut gan LTV1 esot demonstrēts ieskats šajā pārraidē un atsauksmes esot bijušas ļoti pozitīvas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu