Izdota grupas «Linga» 20 labāko dziesmu izlase

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Viktorija Kuprijanova

Par godu grupas 20tajai jubilejai un gaidāmajam koncertam 24.aprīlī Ķīpsalas hallē, izdots CD albums «20 labākās dziesmas»,  informē «Mikrofona ieraksti». Grupa «Linga» ir dibināta 1989.gadā, un savu popularitāti sasniedza ar tādām dziesmām kā «Nāc dejot», «Krodziņš», «Signe melo», «Šeit», «Atdodies man» u.c.

Šis albums aptver laika posmu no grupas pašiem pirmsākumiem līdz pat 2008.gada hitam «Gan». Ņemot vērā, ka grupas iepriekšējais albums nāca klajā tālajā 2000.gadā, tad šajā albumā atrodamas arī klusēšanas starplaikā tapušās dziesmas «Vējā», «Tikai tevi», «P-03», «Jā vai nē», «Spārni» un jau pieminētais «Gan». Tās ir dziesmas, kuras visas, bez izņēmuma ir guvušas vērā ņemamus panākumus vietējās hitparādēs, bet nekad iepriekš nav tikušas apvienotas vienā albumā. Par godu jubilejai, koncerta dienā Ķīpsalas hallē un pēc tam arī mūzikas ierakstu veikalos būs pieejams arī grupas labāko videoklipu kolekcijas DVD .

CD Izlases albumā iekļautās dziesmas:

1. Spēle
2. Pilsētā
3. Nāc man līdz
4. Signe melo
5. Kā sāp
6. Rudens
7. Šeit
8. Smaids
9. Atdodies man
10. Karogs
11. Negribu lai
12. Varbūt
13. Nāc dejot
14. Krodziņš
15. Vējā
16. Tikai tevi
17. P-03
18. Jā vai nē
19. Spārni
20. Gan

Rīt 18.00 veikalā «Randoms» notiks tikšanās ar grupu, medijiem un autogrāfu sniegšana.

Albumu digitālā formātā iespējams lejupielādēt portālā Doremi.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu