Ūdrītis prezentēs savus jaunos projektus

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šo svētdien, 26. aprīlī, Rolands Ūdris savā autorkoncertā «Dope or Rope» klubā «Essential» pirmoreiz plašākai publikai prezentēs savus jaunos projektus «Gorgeous Songs About Religion» un «Thirty Second Songs», informē «Platforma Records».

Muzikālajā formācijā «Gorgeous Songs About Religion» savas kopīgi komponētās dziesmas izpilda Ūdrītis un Andis Grīva. Savukārt «Thirty Second Songs» ir Ūdrīša un Mārtiņa Burkevica kopprojekts, kurā dziesmu garums nepārsniedz 30 sekundes.

Koncerta pamatprogrammā tiks izpildīts grupas «The Hobos» 10 gadu repertuārs un viesosies arī Ūdrīša projekti «U.K.» un «Maš Maš».

Dienas koncertu jeb TV ieraksta ģenerālmēģinājumu plkst. 14.30 Ūdrītis velta «visām bijušajām un esošajām hipijmammām». Bērniem līdz sešu gadu vecumam ieeja brīva, viņus izklaidēs Pepija no «Ballītes bērniem».

Vakara koncerts sāksies plkst. 20.

www.bezrindas.lv

www.Platforma.lv

Turpmākajās svētdienās dzīvas mūzikas koncertu sēriju turpinās «Dzelzs vilks» ar drīzumā gaidāmā albuma «Teātris» ieskata koncertu 3. maijā un Jana Kay un Intars Rešetins ar jaunā albuma «Kaut kas starp mums» prezentāciju 10. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu