«Jaunais vilnis» iztiks bez piecām zvaigznēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Šajā gadā festivāla «Jaunais vilnis» organizatori netaisās izmantot vienīgo piecu zvaigžņu viesnīcu Jūrmalā — «Baltic Beach Hotel», vēsta [s:22620].

Portāls raksta, ka «Baltic Beach Hotel» direktore Stella Indelsone to skaidro ar iespējamu festivāla budžeta samazināšanu. Viņš stāsta, ka tā, protams, nav viesnīcas darīšana, kādēļ festivāla organizatori tā rīkojas. Viesnīcas serviss vienmēr esot visaugstākajā līmenī, un viņi vienmēr esot gatavi runāt ar klientiem, kas pie viņiem vēršas.

Informāciju par «Baltic Beach Hotel» neizmantošanu portālam «telegraf.lv» esot apstiprinājis arī «Jaunā viļņa» direktors Aleksandrs Rumjancevs, taču sīkākus paskaidrojumus neesot sniedzis.

Portāls izsakās, ka tās varētu būt pagājušā gada konflikta starp viesnīcas vadību un festivāla rīkotājiem sekas. Domstarpības radās, jo rīkotājiem neizdevās aizpildīt visus rezervētos viesnīcas numurus un tāpēc viņi pieprasīja atdot naudu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu