Šovakar Rīgā koncertēs Enrike Iglesiass

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Koncertaģentūra «FBI» informē: jau šovakar, 27. aprīlī, «Arēnā «Rīga»» notiks lielu interesi izraisījušais populārā latino dziedātāja Enrikes Iglesiasa (Enrique Iglesias) koncerts.

Uz koncertu jau martā pārdotas visas stāvvietas, un pašlaik pārdošanā ir pēdējās sēdvietu biļetes. Rezultāti rāda, ka mūziķa priekšnesums kļūs par gada vislabāk apmeklēto koncertu «Arēnā «Rīga»», iekļūstot veiksmīgāk pārdoto arēnas koncertu kompānijā kopā ar tādiem grandiem kā Stings, «Depeche Mode» un Eltons Džons.

Mūziķis Latvijā ieradīsies albuma «Greatest Hits» popularizēšanas turnejas laikā un koncertā izpildīs savus slavenākos hitus: «Tired Of Being Sorry», «Hero», «Escape», «Do You Know? (The Ping Pong Song)» un citas slavenākās kompozīcijas.

Koncerta rīkotāji informē, ka «Arēnas «Rīga»» durvis Enrikes Iglesiasa koncerta apmeklētājiem tiks atvērtas no plkst. 18.00. Koncerta īpašā viešņa, nīderlandiešu dziedātāja Esme Dentersa (Esmée Denters), uz skatuves kāps plkst. 19.30, bet Enrikes Iglesiasa uzstāšanās sāksies plkst. 20.30.

Pēdējās biļetes uz Enrikes Iglesiasa šovu patlaban var iegādāties «Biļešu servisa» kasēs par 35 latiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu