Patversmēm savāktas nepieciešamās mantas (2)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Edgars Kalmēns

25.aprīlī «Atbildības dienas» ietvaros pie tirdzniecības centra «Spice» notika patversmēm nepieciešamo mantu ziedošana. Mantas tiks izvadātas trim dzīvnieku patversmēm, kuras atrodas Ķekavā, Slokā un Jelgavā. Šajās patversmēs dzīvojošie suņi un kaķi tiks pie siltām guļvietām un ēdiena.

Mantas un ēdienu ziedot bija ieradušās arī sabiedrībā pazīstamas personas, tādas kā Elita Mīlgrāve un Didzis Bordo.

Akcija aicina cilvēkus aizdomāties par mums līdzās esošajiem mīluļiem, ne tikai ziedojot mantas un ēdienu, bet arī kļūstot par kāda mazā drauga saimnieku.

«Atbildības dienas» mantu ziedošanas punktā pie tirdzniecības centra «Spice» tika savākts pilns busiņš ar nepieciešamajām lietām, gan barību, gan segām un īpašām spēļu mantiņām. Cilvēki, nesot mantas, uzsvaru lika uz kucēniem domāto barību, kā arī kaķiem domātajām rotaļlietām.

Nākamais pieturas punkts bija Jūrmalas Pumpuru vidusskola, kur jaunieši paši bija savākuši patversmēm nepieciešamās lietas.

Pēc vidusskolas apmeklējuma nākamie busiņa pieturas punkti bija Slokas, Jelgavas un Ķekavas patversme.

Komentāri (2)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu