Patmalniece skrienot pēc šņabja Grodumam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Patiesību par attiecībām ar rokmūziķi Jāni Grodumu žurnālam «Kas Jauns» atklāj modes māksliniece Elita Patmalniece, kas uz grupas «Linga» 20 gadu jubilejas koncertu esot ieradusies viena, jo Jānis atkal esot piedzēries tā, ka nav vairs turējies kājās.

Elita stāsta, ka nekad neesot sapņojusi par attiecībām ar tādu vīrieti kā Grodums, taču, redz, kā dzīvē esot sanācis. Elita ar Grodumu esot iepazinušies 2007. gada Ziemassvētkos. Nu jau kādu ilgāku laiku pāris dzīvojot kopā. Precīzāk — Grodums pārvācās uz Patmalnieces četristabu dzīvokli centrā. Elita stāsta žurnālam, ka tā cilvēcīgi jau Grodums esot labs un jauks un neko daudz viņai nepatērējot. Patmalniece apgalvo, ka viņai nav sajūtas, ka Grodums dzīvotu uz viņas kakla.

Žēl Patmalniecei esot tā, ka reti izdodoties kaut kur kopā aiziet, jo Grodums bieži nenoturoties — piedzeroties un tad nekur aiziet nesanākot. Kāda mākslinieces draudzene sakot, ka Elitai tagad esot gultassargs. Tādos brīžos viņa sevi mierinot ar domu, ka tas esot viņas ieguldījums latviešu rokmūzikā. Elita atklāj žurnālam, ka esot centusies atrunāt Grodumu no alkohola lietošanas, taču tad viņš uztraucoties, ka viņa mēģinot viņu pārveidot, un brīdinot, lai nemaz nemēģinot, jo viņam esot jau 50, bet dzēris viņš esot no 13 gadiem. Pati Elita alkoholu vairs gandrīz nelietojot — pietiekot jau ar Jāņa dzeršanu. Elita stāsta «Kas Jauns», ka viņa ir skrējusi uz veikalu pēc šņabja, jo nevarot jau neiet — Grodums guļot, un viņam esot tik slikti, ka Elita sākot satraukties, lai viņš neatstiepjot kājas.

Lielākā daļa draugu neatbalstot viņu attiecības, kaut gan Grodums esot diezgan sakarīgs, kad nedzerot. Tomēr Jānis dzer daudz, tāpēc Elitai esot grūti formulēt, kas viņus saturot kopā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu