Atbildības dienas himna: Mārtiņa Freimaņa dziesma

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Mūziķu koris iedziedājis Mārtiņa Freiamaņa dziesmu Suns, kas taps par dzīvnieku labdarības kustības Atbildības diena himnu!

22.aprīlī «Labo ierakstu studijā» tika iedziedāta Mārtiņa Freimaņa dziesmas Suns jaunā versija, kas tapusi, kā M.Freimaņa fonda īpašais dāvinājums kustībai Atbildības diena.

Foto: Publicitātes foto


Pirmdienas rītā studijā bija īsta burzma, jo bija ieradušies gan grupas Putnu balle dziedātāji, gan arī tādi solisti kā Olga Racejka, Emīls Belceris, Antra Stafecka, Lauris Reiniks, Valters Frīdenbergs, kā arī Kaža, kurš šeit bija galvenajā lomā, jo ir veicis dziesmas aranžiju.

Šorīt ierakstītās dziesmas pirmatskaņojums būs dzirdams ne tikai t/c Spice apmeklētājiem 27.aprīļa vakarā, bet arī TV5 skatītājiem tiešaridē sākot no 18:30, bet Kanāls 2 skatītājiem tiešraidē sākot no 21:00.

Kā jau ziņots, 27.aprīlī t/c Spice notiks kustības Atbildības diena noslēguma pasākums, kurā piedalīsies gan dzīvnieku draugi mūziķi: Samanta Tīna, Kaža, Okartes Skatuve jaunieši, aktieris Rihards Lepers, kā arī Atbildības diena himnas dziedātāji, gan atraktīvi četrkājainie draugi ar saviem saimniekiem, kuri skatītājus izkalidēs ar rotaļīgiem priekšnesumiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu