Pepei piedzimuši kucēni

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šorīt, 5.aprīlī, diena Mārtiņa Freimaņa fondā sākusies ar labām ziņām - Mārtiņa sunīte Pepe, kas nu jau divus mēnešus dzīvo pie saviem jaunajiem saimniekiem Vidzemes pusē, kļuvusi par māmiņu. Radības noritējušas bez starpgadījumiem, un nu Pepei pie vēdera kūņojas septiņi mazi, melni spalvu kamoliņi, kuriem atradušies arī nākamie saimnieki – liela daļa Pepes bērnu dzīvos pie Mārtiņam tuviem cilvēkiem.

Lai arī jaunie saimnieki uzņēmušies rūpes par Pepi un kaķi Tīkliņu, neko neprasot, gaidības tomēr ir saistītas ar zināmiem izdevumiem, tāpēc, lai palīdzētu segt izmaksas, kas saistītas ar rūpēm par sunīti un kucēniem, Mārtiņa

Freimaņa fonda biedri lēmuši sniegt jaunajai ģimenei atbalstu 100 Ls vērtībā veterinārārsta pakalpojumiem un citiem izdevumiem,

kā arī turpmāk atvieglināt saimnieku ikdienu, nodrošinot papildu līdzekļus Pepes un Tīkliņa uzturam.

Jauno māmiņu ar ģimenes pieaugumu sveic arī fonda sadarbības partneri - vieni no lielākajiem dzīvnieku barības un aksesuāru vairumtirdzniecības uzņēmumiem Latvijā SIA „Pet Pro Service”, kas sunītei, kurai pēc dzemdībām uzturā būtiski lietot kvalitatīvu pārtiku, dāvina veselus 30 kg īpaši izmeklētās profesionālās barības Techni-Cal, kas nodrošina visus nepieciešamos vitamīnus un minerālvielas šajā periodā, un vēl īpašu mucu barības glabāšanai. Techni-Cal ir zīmols, kas ar konstantu kvalitāti un racionālu pieeju barošanai sargā suņa un kaķa veselību un labklājību visdabiskākajā, tiešākajā un iespējami efektīvākajā veidā. Šāda barības daudzuma nelielam sunītim pietiks 4 vai pat 5 mēnešiem.

Kā jau kārtīgam pūram pienākas, arī katrs mazulis saņem pa dāvanai - 750 g Techni-Cal Mini Puppy, īpaši paredzētu kucēniem, glītā kārbiņā. Aizmirsts netiek arī kaķis Tīkliņš, kuram sagatavota īpaši garšīga velte - 800 g barības Techni-Cal Choosy Cat, kas paredzēta īstiem kārumniekiem.

Tagad kucēniem mazliet jāizaug, jāapveļas, un tad jau drīz tie varēs doties pie saviem nākamajiem saimniekiem.

Lai mazuļi var braši augt un pieņemties spēkā, jaunajai ģimenei šobrīd nepieciešams miers un klusums.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu