Fotogrāfs Kondrašins pamet Latviju

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Pazīstamais fotogrāfs Sergejs Kondrašins esot nolēmis pārdot savu trīsstāvu māju Rīgā, lai kopā ar sievu Bogdanu un savu divus gadus veco meitu Dariju dotos prom no Latvijas, vēsta žurnāls «Privātā Dzīve».

Kondrašins — pieprasītais foto mākslinieks, kurš radījis vairākus erotiskos foto kalendārus ar Latvijā pazīstamu sieviešu piedalīšanos, — esot nolēmis pamest Latviju negatīvisma un nomāktības dēļ, taču konkrēts lēmums vēl neesot pieņemts.

Savu nākamo mājvietu Kondrašins vēl neesot izvēlējies, taču viņš esot pārliecināts, ka valsts būšot pēc iespējas tālāka un siltāka.

Savu aptuveni 200 kvadrātmetru lielo māju–fotostudiju mākslinieks esot ieplānojis pārdot par 800 000 eiro. Tas neesot daudz, jo runa esot par unikālu piedāvājumu, kura vērtību būtu grūti noteikt pat speciālistam, «Privātajai Dzīve» stāsta Kondrašins.

Sergejs ir dzimis un audzis Latvijā, un viņam esot žēl šķirties no mājām, taču vispirms viņš domājot par savas divgadīgās meitas nākotni.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu