Naomi Kempbela pamet modeles karjeru

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievu miljardiera Vladislava Doroņina 38 gadus vecā draudzene — Naomi Kempbela — ir gatava pamest modeles karjeru, lai sāktu veidot ģimeni, vēsta [s:23476]. 

«Nākamgad apritēs 25 gadi, kopš es darbojos modes industrijā, un es nespēju vairs sevi iedomāties kā modeli. Es esmu sieviete un kādreiz būšu arī māte!» saka ar skandalozo slavu apvītā Naomi.

Londonas supermodele pašlaik dzīvo Maskavā kopā ar Krievijas miljardieri Vladislavu Doroņinu. Neraugoties uz laimi un prieku, ko viņa izbauda kopā ar savu draugu, Naomi tomēr ilgojas pēc savām mājām. Viņai ļoti pietrūkstot «Marks & Spenser», kā arī šokolāde labāk garšojot Amerikā vai citās valstīs, īpaši garda tā esot Lielbritānijā.

Pagājušā gada augustā krievu biznesmenis iztērēja 18,5 miljonus dolāru, lai nopirktu supermodelei dāvanu — īpašumu Brazīlijā —, jo modele stāstīja, cik ļoti viņai patīk Brazīlija un ka viņa labprāt dzīvotu šajā valstī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu