Robežsargi izsēdina Intaru Busuli no vilciena

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Kā zināms, Busulis svētdien no Rīgas Centrālās stacijas ar vilcienu devās uz Maskavu, lai sāktu gatavoties «Eirovīzijas 2009» pusfinālam, taču viss neritēja tik gludi, kā cerēts, vēsta informācija portālā [s:23501].

Latvijas «Eirovīzijas» producente Iveta Lepeško stāstījusi žurnālistiem, ka šis misēklis radies dokumentu dēļ. Robežsargiem šķitis aizdomīgi, ka pie Intara ir divas pases. Bususlis pie robežsargiem pavadījis pusotru stundu, tad, kā stāsta Iveta Lepeško, vajadzējis iedarbināt smago artilēriju un zvanīt «Eirovīzijas» organizatoriem uz Maskavu.

Pēc šīs pusotras stundas Busulis ar taksometru esot nogādāts līdz autobusam un tad veiksmīgi turpinājis ceļu līdz Maskavai.

Pats Busulis stāsta, ka pēc misēkļa atrisināšanas robežsargi esot atvainojušies un, lai izpirktu savu vainu, esot apsolījuši par viņu balsot.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu