Abramovičs paspēlē jahtu un gandrīz zaudē draudzeni

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Krievu miljardieris Romāns Abramovičs Barselonā, kur spēlēja viņa Čelsijas futbola klubs, spēlējot pokeru, zaudēja, un, lai dzēstu parādu, viņam bija jāatdod viena no savām ekskluzīvajām jahtām — pusmiljona dolāru vērtībā, ziņo [s:23506].

Kaut arī šī summa nešķiet tik iespaidīga uz visu Abramoviča bagātību fona, taču zaudējums pie spēļu galda gandrīz sašķobīja Romāna un viņa draudzenes Darjas Žukovas attiecības. Šādā veidā paplicinātas bagātības galīgi nepriecē Žukovu (tas, protams, neattiecas uz neskaitāmajiem miljoniem, kas notērēti viņas dāvanās), tāpēc viņa izteica ultimātu — vai nu es, vai pokers. Lai draudzene paliktu pie viņa sāniem, Abramovičš tagad kļuvis par virtuālās pokera zāles «Everest Poker» biedru. Šajā on-line spēlē piedalās oligarhi, modeles u. c. ekskluzīvas personas. Starp citu, šādu kompromisu Romānam ieteicis cits krievu miljardieris Vladimirs Doroņins, kas uz on-line pokeru pārgājis savas mīļotās Naomi Kempbelas dēļ, kas neizceļas ar īpaši pielaidīgu raksturu.

Vēl jo vieglāk Abramovičam pārdzīvot 500 000 ASV dolāru zaudējumu ir tāpēc, ka tikko Lielbritānija viņam izmaksājusi agrārās subsīdijas 486 000 sterliņu mārciņu apmērā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu