Nežēlīgās slepkavības Rīgā pastrādājis jaunietis un pats nošāvies

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Scanpix/AP

Nedēļas nogalē [s:23513], visticamāk, pastrādājis pats mirušais jaunietis, kurš esot nogalinājis savus vecākus un pēc tam izdarījis pašnāvību.

To žurnālistiem otrdien pavēstīja Rīgas Kriminālpolicijas priekšnieks Andrejs Grišins.

Visi trīs nogalinātie ir ģimenes locekļi. Visticamākā versija, ko policija izvirzījusi, ir tāda, ka dēls ir nodūris māti, tad ar diviem šāvieniem galvā nošāvis savu tēvu, bet pēc tam pats nošāvies. Pagaidām pierādījumi liecina, ka šī versija ir visticamākā, bet izmeklētāji pārbaudīs arī citas.

Policijai patlaban nav informācijas, kāpēc dēls izlēmis pastrādāt šādu noziegumu. Grišins pieļāva iespēju, ka jaunietim bijusi depresija. Viņš arī bijis vienīgais bērns ģimenē. Ģimene neesot bijusi nelabvēlīga un līdz šim nav nonākusi policijas redzeslokā.

Slepkavība pastrādāta ar nereģistrētu pistoli.

Noziegums esot paveikts 1. vai 2. maijā.

Jau vēstīts, ka pirmdien kādā dzīvoklī Rīgas Kurzemes rajonā atrasti trīs līķi ar vardarbīgas nāves pazīmēm: 1958. gadā dzimusi sieviete, 1960. gadā dzimis vīrietis un 1989. gadā dzimis jaunietis.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu