Renārs Kaupers esot pievērsies kristietībai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Populārās grupas «Prāta vētra» solists Renārs Kaupers atklāj žurnālam «Kas Jauns», ka pēdējā laikā esot pievērsies garīgiem meklējumiem un bieži vien dodoties pie mācītāja Jura Rubeņa uz Torņakalna baznīcu.

Kā raksta «Kas Jauns», Renārs TV raidījumā «Abi labi» esot atklājis faktu, ko līdz šim esot zinājuši tikai ģimenes locekļi, — iespējams, viņš kļūšot par kristieti. Pēc raidījuma fani esot sākuši satraukties — vai šīs lēmums neietekmēšot grupas profesionālās gaitas. Grupa mierinot fanus, ka nekas tāds nedraudot — tikko izlaists «Prāta vētras» albums Krievijā «Šag».

«Prāta vētra» stāsta žurnālam «Kas Jauns», ka grupā reliģiskā pārliecība netiekot apspriesta vai ierobežota. Tā esot katra cilvēka brīva izvēle. Un kā izglītoti cilvēki viņi akceptējot jebkādu izvēli — tikai priecājoties, ka redzesloks paplašinās, dodot iespēju izzināt un uzkrāt jaunu pieredzi.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu