Jura Šteinberga atbildes lasītājiem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Ūdris, vipi.lv

Paldies visiem [s:23522] un [s:23523] lasītājiem par laba vēlējumiem un jautājumiem. Man patiesi ir vajadzīgs sabiedrības atbalsts, lai tiktu galā ar šo lielo uzdevumu, ko pats sev esmu uzlicis. Droši jautājiet, es atbildēšu un dalīšos pieredzē.

1. Kāpēc Tu nolēmi tievēt? Tu man patīc tāds, kāds esi, vismaz TV ekrānā — Juris Šteinbergs ar visiem kg, ļoti omulīgs un gudrs.

Tas liekais svars man sāk traucēt — nav patīkami ne skriet, ne kāpt pa kāpnēm. Turklāt manā vecumā ir pēdējais laiks sākt uztraukties par visiem tiem medicīniskajiem riskiem, par kuriem resnīšus brīdina ārsti — sirds, asinsvadu un locītavu kaites apdraud tieši mūs, «lielos» cilvēkus.

2. Ja nav noslēpums, cik Tev gadu?

Es tikko nosvinēju savu 44. dzimšanas dienu.

3. Laikam gaisā kādi tievēšanas fluīdi jau lido. Tieši vakar, skatoties «Bez tabu», pie sevis nodomāju — izskatās, ka Šteinbergs sācis tievēt. Man patiešām izskatījās, ka daži kg jau ir nomesti ar pavasara sākšanos. Kas ir tas, ko Tu dari, — kāda īpaša diēta, vingrojumi?

Cenšos ēst mazāk, bet biežāk. Padomdevējs man ir Dr. Brēmanis, kurš ir noteicis, ko drīkstu ēst, bet no kā labāk atteikties. Divas reizes nedēļā esmu sācis iet uz sporta zāli pavingrot. Vairāk par manām aktivitātēm lasi «Ievas Veselībā». TV3 mājaslapā drīzumā būs lasāmi konkrēti Dr. Brēmaņa un fitnesa trenera ieteikumi, kas man jāievēro.

4. Kāds ir svars, ko vēlies sasniegt?

Nav konkrēta «cipara» — skatīšos, kā mainās pašsajūta, ja svars kritīsies. Ja izdotos nomest kaut vai 20 kg, būšu ļoti priecīgs.

5. Kā vēlēšanās bija notievēšana? Un ar kādu mērķi? Cik Tu gribi svērt?

Mērķis ir tikai un vienīgi veselības uzlabošana, tagad un ar skatu nākotnē.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu