«Depeche Mode» iesildīs elektroniskās mūzikas duets «Motor»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Koncertaģentūra «FBI» informē: britu kulta mūziķu «Depeche Mode» koncertu, kas 25. maijā norisināsies Rīgā, «Skonto» futbola stadionā, iesildīs viena no šā brīža inovatīvākajām elektroniskās mūzikas grupām — «Motor», pastāstīja «FBI» pārstāvis Kristaps Kārkliņš.

«Motor» tiek dēvēta par vienu no interesantākajām un enerģiskākajām mūsdienu elektroniskās mūzikas grupām. Drīzumā tiks izdots dueta «Motor» trešais albums «Metal Machine», kura pirmais singls sauksies «Death Rave». «Motor» pašreiz arī strādā pie mūziķu «Acidkids» un Kanye West dziesmu remiksiem.

«Motor» šovasar pirms «Depeche Mode» uz skatuves kāps 20 koncertos dažādās Eiropas pilsētās. Abu grupu sadarbība aizsākās, kad Mārtins Gors nosauca «Motor» izveidoto «Depeche Mode» singla «Precious» remiksu par labāko, ko viņš jebkad dzirdējis. «Motor» dziesma «Yak» tika iekļauta iepriekšējās «Depeche Mode» turnejas pirms šova atskaņoto dziesmu sarakstā.

Projektā «Motor» spēlē divi mūziķi — amerikānis Braiens Bleks (Bryan Black) un francūzis Misters No (Mr No). Abi «Motor» dalībnieki savu mūziku raksturo kodolīgi: «Mēs neradām trendīgu klubu mūziku un vispār nesekojam nekādām tendencēm. Paši gribam būt pionieri un pieiet mūzikai no pavisam citas puses. «Motor» uztveram gandrīz kā mākslas projektu.»

Kopš dibināšanas 2005. gadā «Motor» regulāri dodas pasaules turnejās, uzstājas slavenos klubos un kāpj uz lielāko festivālu deju mūzikas skatuvēm. Pagājušajā gadā duets devās turnejā un uzstājās kopā ar industriālās mūzikas smagsvariem «Nitzer Ebb».

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu