«Eirovīzijas» laikā aizliegs dzert

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Maskavā, dziesmu konkursa «Eirovīzija 2009» laikā, aizliegs tirgot alkoholu sporta kompleksā «Olimpijskij» un arī Sarkanajā laukumā , ziņo [s:23564].

Sporta kompleksā «Olimpijskij»tiks aizliegta alkohola tirdzniecība, kā arī apsardze neielaidīs pasākumā iereibušas personas. Alkoholiskie dzērieni tiek aizliegti arī Sarkanajā laukumā, kur «Eirovīzijas» faniem, kas nedosies uz pašu sporta kompleksu būs iespēja pasākumu vērot uz milzīga ekrāna. Tas viss tiek darīts, lai izvairītos no liekām nekārtībām, kas varētu rasties, ja Krievijas pārstāve Anastasija Prihodko nesasniegs vēlamos rezultātus.

Tiks mobilizēti vairāk kā 20 000 likumsargu, lai nākamajā - «Eirovīzijas» - nedēļā iztiktu bez incidentiem. Tiek plānots, ka Maskavā ieradīsies aptuveni 5000 cilvēku no ārvalstīm, gan dalībnieki, gan fani, kuri dzīvos speciāli norezervētās viesnīcās, kam būs nepārtraukta apsardze.

Pilsētas policijas pārstāvis Vjačelavs Kozlovs piebilda, ka prostitūtas un klaidoņi netikšot izvesti uz 101. kilometru, pieminot Padomju valdības rīcību 1980. gada Vasaras Olimpisko spēļu laikā.

To, ka krievu robežsargi, kas arī ir Federālā drošības dienesta pakļautībā, šim pasākumam pieiet nopietni, pierāda mūsu pārstāvja Intara Busuļa izsēdināšana no vilciena.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu