Skip to footer
Šodienas redaktors:
Helga Justīne Siksne
Iesūti ziņu!

Dārzeņu sautējums ar cūkas ribiņām

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto

Sastāvdaļas:

1 kg cūkas ribiņu
1 neliela kāpostgalva
5 burkāni
8 vidēja lieluma kartupeļi
200 g zaļo zirnīšu
sāls, pipari, citas garšvielas pēc patikas
 
Pagatavošana:

Cūku ribas apcep viegli brūnas. Liek palielā katlā, tad pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, palielos kubiņos sagrieztus kartupeļus un kāpostu. Tas nekas, ja katls sanāk ar kaudzi, jo sautēšanas procesā tie sēdīsies. To visu liek sautēties. Kad sautējums sāk vārīties, uguni samazina un sautē apmēram stundu, pievienojot garšvielas, kas jums vairāk tīk: sāli, piparus, buljonu kubiņus. Īsi pirms sautēšanas beigām (~5 min) pievieno zaļos zirnīšus. Pasniedzot var pārkaisīt ar zaļiem lociņiem.

Komentāri
Nepalaid garām
Uz augšu