Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/10129154t1h99b5.jpg)
Sastāvdaļas:
1 kg cūkas ribiņu
1 neliela kāpostgalva
5 burkāni
8 vidēja lieluma kartupeļi
200 g zaļo zirnīšu
sāls, pipari, citas garšvielas pēc patikas
Pagatavošana:
Cūku ribas apcep viegli brūnas. Liek palielā katlā, tad pievieno ripiņās sagrieztus burkānus, palielos kubiņos sagrieztus kartupeļus un kāpostu. Tas nekas, ja katls sanāk ar kaudzi, jo sautēšanas procesā tie sēdīsies. To visu liek sautēties. Kad sautējums sāk vārīties, uguni samazina un sautē apmēram stundu, pievienojot garšvielas, kas jums vairāk tīk: sāli, piparus, buljonu kubiņus. Īsi pirms sautēšanas beigām (~5 min) pievieno zaļos zirnīšus. Pasniedzot var pārkaisīt ar zaļiem lociņiem.