«Cosmos» koncertēs Ārhusas festivālā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Lai gan patlaban vokālā grupa «Cosmos» intensīvi strādā pie jaunā albuma «Pasaki man un Tev», kas dienasgaismu ieraudzīs mēneša beigās, jau šodien, 7. maijā, visi seši «kosmonauti» dodas uz Dāniju, lai piedalītos prestižajā Ārhusas vokālās mūzikas festivālā, kas notiek no šodienas līdz svētdienai, 10. maijam, informē «Cosmos» pārstāvis Kristaps Šoriņš.

Uzaicinājumu piedalīties šajā festivālā «Cosmos» puiši saņēmuši pērn pēc žilbinošās uzstāšanās labi pazīstamās «The Real Group» rīkotajā festivālā Zviedrijā. Dānijas vokālā grupa «Vocal Line», būdama sajūsmināta par latviešu priekšnesumu, nekavējoties izteikusi piedāvājumu šovasar doties uz Ārhusu, lai kuplinātu patlaban lielāko Ziemeļvalstīs rīkoto vokālās mūzikas festivālu, kas tiek veltīts populārajai mūzikai.

«Cosmos» ar savu sniegumu publiku pagodinās 9. maijā; kopā ar mūsu puišiem šajā vakarā uz skatuves kāps arī Zviedrijas zvaigzne Amanda.

Ārhusas festivāls dibināts 2006. gadā un jau pirmajā reizē izpelnījās publikas sajūsmu. Tā augsto māksliniecisko līmeni un kvalitātes standartu nekavējoties noteica augstākā līmeņa vokālās grupas un kori no visas pasaules. Arī šogad festivālā skanēs brīnišķīgi koncerti, tiks rīkots konkurss, radošas tikšanās, meistarklases un visdažādākās lekcijas.

Bet, kā jau ziņots, mēneša beigās vokālā grupa «Cosmos» sadarbībā ar koncernu «Latvijas Dzelzceļš» laidīs klajā jaunu pasaku un mūzikas albumu «Pasaki man un Tev», kurā būs ietvertas bērnu sarakstītas pasakas no krājuma «Pasakas par bērnu dzīvi», kā arī Artura Maskata dziesmu cikls ar Ineses Zanderes vārdiem no izdevuma «Iekšiņa un āriņa».

www.platformamusic.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu