Fogele un Ģederte rīkos «Mrs. Universe 2009»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Kā vēsta žurnāls «Vakara Ziņas», esot izskanējušas baumas, ka, organizējot Latvijas konkursu «Mrs. Universe 2009», starp Latvijas skaistumkonkursu «māti» Intu Fogeli un titula «Mrs. Universe 2008» ieguvēju Mariku Ģederti esot radies konflikts. Taču abas organizatores stāsta žurnālam, ka esot pilnīgi otrādi.

Maija beigās jānotiek Latvijas konkursam «Mrs. Universe 2009». 20 dalībnieču konkurencē tikšot izvēlēta viena fināliste, kas pārstāvēšot Latviju. Inta Fogele, kas jau daudzus gadus darbojas šajā jomā, noskaidrojot dažādus pagātnes faktus par finālistēm, lai nesanāktu kāds skandāls, ja atklātos, ka Latvijas pārstāve pirms gadiem esot bijusi pornosaita zvaigzne. Intai patīkams esot fakts, ka pretendentes esot no dažādām Latvijas pilsētām, jo līdz šim lielākā daļa dalībnieču bijušas tikai no Rīgas. Daudzas arī esot divu un trīs bērnu māmiņas.

Marika Ģederte patlaban aktīvi rīkojot blondīņu parādi, kas notiks 30. maijā. Taču, lai arī cilvēki pārmet, ka izskatoties, ka no konkursa «Mrs. Universe» Marika esot novērsusies, tā nebūt neesot — Marika paralēli nodarbojoties ar ļoti daudziem projektiem, ieskaitot savu personīgo skaistumkopšanas biznesu.

Tas, ka starp dāmām radies konflikts, varētu šķist tāpēc, ka Inta mēdzot pamācīt Mariku un savās prasībās varot būt ļoti tieša. Tomēr Inta esot Marikas iedvesmotāja un atbalstītāja, ne tikai «Mrs. Universe» organizēšanā, bet arī personīgajiem projektiem.

«Vakara Ziņas» izsaka iespēju, ka tieši Intu mēs varbūt redzēšot blondīņu parādes pirmajās rindās. Un kā apliecinājumu tam, ka ir īsta blondīne, Fogele varot nodemonstrēt savu blondo bērnības matu pīni, kas tiekot ļoti rūpīgi glabāta. Vēl Inta piebilst, ka labprāt šo bizi parādītu savam piektajam vīram — viņa esot pārliecināta, ka tāds drīz uzradīšoties.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu