Kianu Rīvza dalītā personība

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: SCANPIX/AP

Kianu Rīvzs atveidos galveno lomu jaunajā Roberta Luisa Stīvensona romāna «Dīvains stāsts par doktoru Džekilu un misteru Haidu» ekranizācijā, raksta [s:24406]. Filmas režisors būs Nikolass Vindings Refns, bet scenārija autors -  Džastins Heizs.

Par ko filma? Neveiksmīga eksperimenta ar savu psihi rezultātā cienījams Londonas ārsts Džekils palaiž brīvībā savas esības tumšo pusi - mizantropu misteru Haidu. Turpmāk viņam jādzīvo dubulta dzīve - kā pieklājīgam puisim un nelietim, kas ik pa laikam vienā un tajā pašā ķermenī nomaina viens otru. Neko nenojaušot, sens doktora draugs  nolemj noskaidrot, kas viņa draugu saista ar aizdomīgo personu, kas regulāri apciemo viņa draugu.

Vismaz tāds ir  Stīvensona romāna pārstāsts. Pusotra gadsimta laikā kopš tā izdošanas  šis stāsts radījis kultūras fenomenu «Džekils un Haids»,  123 TV filmas, kino lentas un teātra uzvedumus, kuru vidū ir gan komēdijas, gan bērnu filmas

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu