Intars Busulis dzied Patrīcijai Kaas

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Juris Millers

Dziesmu konkursa «Eirovīzija 2009» aizkulišu notikumus atklāj Juris Millers, radio SWH, speciāli Apollo.lv.

9. maijā arēnu «Olimpijskij» apmeklēja Krievijas premjerministrs Vladimirs Putins, lai pavērotu dalībnieku mēģinājumus. Interesants ir fakts, ka vienīgie, ar ko viņš sasveicinājās, bija Azerbaidžānas duets Aisela un Arašs (AySel & Arash). Pie savas valsts pārstāves Anastasijas Prihodko Putins pat neesot piegājis.

Tās pašas dienas vakarā Intars Busulis uzstājās «Eiroklubā» (viņa uzstāšanos varat aplūkot fotogalerijā). Intara Busuļa dziedājumu bija ieradusies pavērot Francijas estrādes zvaigzne un šā gada pārstāve «Eirovīzijā» - Patrīcija Kaas.

Vakar bija pasākuma oficiālā atklāšana, kur gan mūsu pārstāvis neuzkavējās, jo ir jātaupa balss un spēki.

Šodien Intars Busulis ar citiem konkursa dalībniekiem dodas ekskursijā pa Maskavu, bet jau rīt viņam ir paredzēts apmeklēt Kremli. Tikmēr pirmā pusfināla dalībniekiem paredzēti 2 mēģinājumi kā arī preses konference.

Diezgan interesanta šķiet Filipa Kirkorova uzvedība - Krievijas estrādes spīdeklis jau ir paziņojis, ka ir žūrijas sastāvā, kaut gan konkursa nolikumā ir punkts, ka žūrijas sastāvu var publiskot tikai pirms fināla. Juris Millers ziņo, ka Kirkorovs, kas tiešām ir žūrijas priekšsēdētājs, arī neslēpj savas simpātijas un diezgan atklāti lobē Grieķijas pārstāvi Sakisu Ruvasu.

pirmo

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu