Andris Ērglis <i>aplido</i> dzimto zemi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šī gada maijā un jūnijā Andris Ērglis kopā ar grupu un albuma «Sirdspuksti» programmu apceļo Latviju un kopumā plāno uzstāties 14 pilsētās. Jau notikuši koncerti Balvos, Aizkrauklē un Rēzeknē, informē dziedātāja pārstāve Laura Grīnberga.

Turpinājums sekos Gulbenē (14. maijā), Smiltenē (15. maijā), Alūksnē (16. maijā), Limbažos (17. maijā), Ogrē (21. maijā), Bauskā (22. maijā), Jelgavā (23. maijā), Talsos (24. maijā), Kuldīgā (28. maijā), Saldū (29. maijā) un Preiļos (4. jūnijā).

Koncerts ir sadalīts divās daļās. Pirmajā daļā ir skan dziesmas no albuma «Sirdspuksti» (2008) – «Es būšu», «Pa paralēli», «Dziesmiņa par piedošanu», «Sirdspuksti», «Melns ir balts», «Broken Lullaby», «You raise me up» u.c.

Savukārt, koncerta otrajā daļā tiek izpildītas dažādas klausītāju gadu gaitā ļoti iemīļotas un līdzi dziedamas dziesmas – «Dilaila», «Mēmā dziesma», «Every breath you take», «Ripoja akmens», «Kā senā dziesmā» u.c.

Klātesošajiem klausītājiem koncertu laikā ir iespēja laimēt A. Ērgļa albumu «Sirdspuksti» un plakātus, kā arī pēc koncerta nofotografēties kopā ar mākslinieku un iegūt viņa autogrāfu.

Ērgļa pavadošajā grupā spēlē un koncertos piedalās arī Jāni Strazds (taustiņ instrumenti), Māris Kupčs (solo un akustiskā ģitāra), Aivars Meijers (bass ģitāra) un Gundars Lintiņš (bungas).

Īpaši koncertiem tiek veidots arī gaismu šovs.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu