Vins Dīzels nonāks datorspēlē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Studija «Paramount Pictures» vienojusies ar režisoru Džonu Singltonu par filmas pēc datorspēles «Wheelman» uzņemšanu. «Wheelman» klajā nāca tikai pirms mēneša, bet galvenā varoņa prototips ir pats Vins Dīzels, kuram arī piedāvāta galvenā loma filmā.

Filmas darbība risinās Barselonā, pa kuras ielām klīst Mailo Bjuriks - profesionāls šoferis un slepenais aģents. Viņam ir uzdevums iefiltrēties vietējos bandītu grupējumos, kas nolaupījuši sievieti, kuru Mailo labi pazinis pagātnē, tādēļ viņš ir gatavs darīt visu, lai viņu glābtu.

«Paramount» jau veselus trīs gadus flirtē ar «Wheelman» projektu. 2006. gadā ar «Midway Games» noslēgtais darījums bija lielākais starp Holivudas studijām un videospēļu izdevējiem. Tomēr dažu finanšu nesaskaņu dēļ tiesības uz spēli pārgāja «Ubisoft» īpašumā, bet darbs pie kino versijas ieilga.

Džons Singltons bez grūtībām varēs uzņemt filmu par ātrām mašīnām- viņš strādājis pie «Ātrs un bez žēlastības 2», no kura savulaik atteicās Vins Dīzels

Tikmēr darbs pie «Ātrs un bez žēlastības» nākamās daļas teju teju tiks uzsākts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu