Ja jums bijis slikts sekss...

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA - AFI

Ko darīt, ja tava draudzene sāk satikties ar kādu puisi, ar kuru tu esi pārgulējusi un kurš gultā bijis slikts?

«Dārgā Ketija!
Mana draudzene grasās satikties ar puisi, ar kuru esmu pārgulējusi. Viņa vaicā, ko es par šo čali domāju. Nezinu, ko teikt. Atklāti runājot, viņš ir jauks, bet gultā, maigi sakot, gatavais dunduks.

P.S. Vai man draudzene jābrīdina?»

Atbild Ketija:

Hm... Ko lai dara, ja draudzene satiekas ar tavu bijušo puisi un kurš gultā bija SLIKTS?
Vispirms saņem bonusu, ka neesi visiem paziņām izbazūnējusi par to. Iedomājies — tu sastingtu kā sālsstabs, izdzirdot, ka viņš citiem stāstījis, ka tu gultā guli kā baļķis!

Atceries sajūtu, kad tev ļoti gribējās draudzenei izpļāpāt: «Viņš bija apaļš nulle...» Ja tomēr dosi viņiem iespēju, var gadīties, ka abiem saskan. Un viņai varbūt ir citi seksuālā uzbudinājuma punkti un citas prasības pret mīlas sakaru.

Ja pateiksi, kā bija tev, bet viņa vienalga turpinās ar šo puisi tikties (droši vien tā viņa arī darīs), un ja viņi iemīlēsies un apprecēsies, tad nebrīnies, ka tevi uz kāzām neaicinās. Un tu, dārgumiņ, būsi zaudējusi draudzeni, lai gan, tavuprāt, neko sliktu nebūsi izdarījusi. Viņi varbūt sāks aizsargāties no tavas pieredzes, stāstot citiem, ka esi greizsirdīga, pļāpīga un atriebīga. Nevienam nav patīkami to piedzīvot, it īpaši, ja tas nav pelnīts.

Kvalitatīva seksa pamatā ir ķīmija, uzticēšanās un ļaušanās eksperimentēt. Varbūt viņiem tas viss ir, bet jums nebija. Kas zina — varbūt kopš tā laika, kad jūs pēdējo reizi dejojāt tango, viņš ir apguvis dažus jaunus trikus? Tas, ko darījāt un ko ne, vai viņš uzvarēja skriešanās sacīkstēs vai netika tālāk par pirmo soli, vairs nav svarīgi.

Tomēr, ja draudzene vēlas, lai izsakies skaidri par viņa spējām, ieminies: «Mums īsti labi nesaskanēja, bet citādi viņš ir puisis uz goda.» Iegaumē — arī vīrieši mēdz apspriest šos jautājumus, un nav drošāka veida, kā zaudēt nākamos puišus, iemantojot birku, ka neproti glabāt noslēpumus.

Ļauj draudzenei pašai veidot priekšstatu par šo cilvēku. Šis ir viens no tiem gadījumiem, kad nevainīgi meli (vai klusēšana) ir vislabākais.

Domā, kā uzlabot savas pašreizējās attiecības vai sākt jaunas — tādas, kādas ir tavos vispārdrošākajos sapņos!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu