Orgasma medības jeb problēmas gultā

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

«Jau veselu gadu es (16) esmu kopā ar zēnu, kas man ir ļoti mīļš. Viņš ir gadu vecāks par mani. Mēs, protams, esam jau gulējuši, bet man ne reizi nav bijis orgasms. Negribu aizvainot draugu, tādēļ dažreiz es orgasmu notēloju. Vai ir daudz sieviešu, kuras nevar sasniegt orgasmu?» – no meitenes vēstules.

«Man (15) ir problēma. Es ļoti mīlu savu draudzeni, un apmēram mēnesi mēs nodarbojamies arī ar seksu, taču pēc ieiešanas viņā man jau pēc minūtes ir orgasms. Gribētos, lai arī viņai tas būtu. Viņa gan saka, ka viss ir kārtībā, bet man šķiet, ka viņai jājūtas apbēdinātai...» – no puiša vēstules.

«Katru reizi, kad es (16) guļu ar draudzeni, man orgasms iestājas jau pēc pāris minūtēm. Arī erekcija iestājas ļoti ātri. Vai tas varētu būt tādēļ, ka agrāk es daudz masturbēju?» – no puiša vēstules.
 
«Jau gadu esmu kopā ar draugu, bet vēl ne reizi neesmu sasniegusi orgasmu. Dzirdēju, ka klitors anatomiski varētu būt pārāk mazs vai pārāk izvirzīts. Vai tas var būt? Zinu, ka, apmierinot pati sevi, varu sasniegt orgasmu...» – no meitenes vēstules.

------------------------------

Viņam tas notiek pārāk ātri, viņai tas neizdodas vispār. Tā bieži vien notiek ar jauniešiem, kuru ķermeniskā apziņa vēl tikai veidojas un attīstās. Vispirms būtu jāielāgo, ka seksam nav obligāti jābeidzas ar orgasmu! Nevajadzētu rīkot orgasma medības — tad vēlme pārvērtīsies vienaldzībā un sekss kļūs par smagu darbu. Un vēl — sekss nenozīmē tikai, ka jūs guļat viens ar otru. Arī glāsti ar rokām un orālais sekss var novest pie orgasma.

Ļoti svarīgas ir maiguma izpausmes priekšspēles laikā. Tikai tad, kad meitene ir pietiekami uzbudinājusies, sāk izdalīties šķidrums, kas samitrinās ieeju makstī. Ja maksts ir sausa, zēnam būs grūti tur iekļūt. Un tikai tad, kad zēns būs uzbudinājies, radīsies arī seksam nepieciešamā erekcija. Skūpstieties, glāstiet viens otru — tas palīdzēs uzbudināties jums abiem. Veidosies savstarpēja uzticēšanās un vajadzīgā intimitātes sajūta.

Meitenēm jāzina, ka zēniem, kuriem vēl nav pieredzes, parasti ir problēmas ar priekšspēli — un ne jau tāpēc, ka viņi negribētu to baudīt. Apmēram pēc pusminūtes neapturams iekšējais spēks liek viņiem doties tālāk, un tas, ka meitene netiek līdzi, rada viņos dziļu apjukumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu