Jūs rakstījāt Jurim Šteinbergam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kaspars Ūdris, vipi.lv

Parasti man nepatīk lasīt interneta komentārus, bet šobrīd esmu patiesi pārsteigts par cilvēku pozitīvismu un labajiem vārdiem. Es nepiedalos tievēšanas šovā. Es esmu vienojies ar sevi veikt pārmaiņas savā dzīvē un ar jums dalos, cerot, ka tas būs kā iedrošinājums pievienoties arī citiem, kuriem pietrūcis vien iedrošinājuma no malas. Paldies visiem [s:24478] un [s:24479] lasītājiem par laba vēlējumiem un jautājumiem. Droši jautājiet, cik būs manos spēkos, es atbildēšu un dalīšos pieredzē.

1. Man labpatiktos zilajā ekrānā ik vakaru augšējā stūrītī redzēt ciparu stāvam visu laiku. Tad es zināšu, ko tas nozīmē. Šovakar būs 140. Rīt – 139. Parīt – 137! Vecenes kā dullas mušas slēgs iekšā savas kastes, lai novērotu svarīgāko vakara ziņu – kāds cipars rādās. Es to saku nopietn un bez ironijas. Man būtu interesanti! Uk, kad sagaidīsim 100, tad visi dzersim šampi.

Man šī doma galīgi nepatīk. Tie «cipari» nemaz nevar mainīties tik ātri, lai būtu interesanti. Pilnīgi pietiks, ja reizi nedēļā paskatīsimies, ko svari rāda. Bet par šampi – ja izdosies tikt līdz 100, tad uzsaukšu «visai zālei» !

2. Nu redzi, vecīt, es svēru 150 un domāju, ka tīri tā neko čomiņš esmu (augums 186), bet kad vienu rītu sapratu, ka nevaru reāli zeķes jau uzģērbt, nolēmu, ka vakar neveiksmīgi būšu pārēdies... un tā 2 nedēļas, tad pieleca, ka neveiksmīgi paēdis esmu pēdējo 3-4 gadu laikā, nevis vakar!!! Rīta vingrošana, vairāk iešana kājām un vairāk neko = 119kg uz doto brīdi 1,5 gadu laikā. Atsāku reāli sportot pirms 2 mēnešiem, t.i. dzelžu cilāšana, lai nepaliek kauli vien, jo notievē arī uz muskuļu rēķina un tagad jau agrākos 5km noskriet varu īpaši nepiepūloties.Stāsts ir par to, ka domā līdzi, neesi jau muļķis, un neļauj sev sačakarēt veselību šova pēc, dažu mēnešu laikā nometot kaut vai 20kg.
TAS NAV REĀLI NESABOJĀJOT VESELĪBU!!! Ja kas zvani un komentāros vari uzprasīt arī nr :)

Paldies par sakarīgu komentāru ! Ceru, ka viss būs OK. Galīgi neuztveru notiekošo kā šovu un netaisos dzīties pēc tempa - Dr. Brēmanis teica, ka zaudēt 2-4 kg mēnesī būtu ideāli.

3. Man ir 120kg. arī derētu nomest. skats mani neuztrauc, bet bail pārlieku lielu slodzi mugurai un locītavām uzlikt. ko vecumā darīšu? Gribētos dzirdēt visu par to procesu – luudzu atraksti. Man nav ne jausmas kā to darīt, izņemot, palielinot fizisko slodzi. bet par ēšanas/neēšanas lietām galīgi nekādas sajēgas.

Eeee... tā sīki  un smalki uzrakstīt būs dikti gari... Galvenais – ēst mazāk, bet biežāk. Protams, viss, ko saka dakteri, ir taisnība: jo mazāk treknu ēdienu (krējums, majonēze, baltmaize, kūkas, saldējums utt.), jo labāk. Tagad taču vasara tuvojas – var dabūt visādus zaļumus un piestumties ar salātiem, gurķiem, tomātiem, papriku un tamlīdzīgi. Dr. Brēmanis saka, ka zivis (visos veidos !) arī ir OK. Kaut kas man liek domāt, ka ar šprotēm laikam tomēr pārspīlēt nevajag...

4. Ja nav konkrēta mērķa, vai būs rezultāts?

Rezultāts būs pilnīgi noteikti – jau tas fakts vien, ka esmu piespiedis sevi iet pavingrot, ir neliels, bet tomēr rezultāts.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu