Als Pačīno piedalīsies psiholoģiskā drāmā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes foto

Als Pačīno atveidos galveno lomu filmā, kas tiks veidota pēc populāras psiholoģijas grāmatas «Blink». Kā tiks veidota filma pēc grāmatas, kurai prakstiski nav sižeta, paskaidrojis scenārija autors Stīvens Gegens.

Savā grāmatā «Blink» rakstnieks Malkolms Gleduels pēta cilvēka spēju pieņemt nozīmīgus lēmumus ļoti īsā laika periodā - burtiski vienā acumirklī. Gleduels ar piemēriem pierāda, ka šādi spontāni lēmumi ir daudz vērtīgāki nekā tie, kuru pieņemšanai iztērēts vairāk laika un enerģijas.

Scenārists Gegens nolēmis grāmatas psiholoģisko bāzi izmantot par pamatu stāstam par kāda tēva un dēla attiecībām. Pačīno filmā atveidos tēvu - finansistu, kurš cenšas nogludināt attiecības ar savu divdesmitgadīgo dēlu - skolotāju, kas strādā vienā no Ņujorkas skolām. Viņam piemīt unikālas spējas momentāli novērtēt ikvienu cilvēku, un Pačīno varonis šo spēju nolemj izmantot savā labā

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu