«Depeche Mode» plāno atsākt turneju Polijā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/Scanpix

Šobrīd plānots, ka «Depeche Mode» pasaules tūre «TOUR of the UNIVERSE» atsāksies ar koncertu Varšavā, Polijā, 23. maijā – divas dienas pirms mūziķu uzstāšanās Latvijā. Grupa bija spiesta atcelt sešus koncertus (Atēnās, Stambulā, Bukarestē, Sofijā, Belgradā un Zagrebā) solista Deiva Gahana (Dave Gahan) slimības dēļ, kas viņu pārsteidza neilgi pirms koncerta sākuma Atēnās. Visi seši šobrīd atceltie koncerti tiks pārcelti un notiks vasaras beigās, informē koncertaģentūra «FBI».

Koncertaģentūras «FBI» direktore Inga Kadeka: «Mēs visi vēlam Deivam veselību un drīzu atveseļošanos. Ja ārstēšanās ritēs bez sarežģījumiem, plānots, ka jau nākamās nedēļas beigās Deivs atkal būs uz skatuves. «Depeche Mode» pārstāvji mūs vakar informēja, ka šīs izmaiņas tūres sākumdaļā neietekmēs koncerta norisi Latvijā, un koncerts, kā plānots, notiks 25. maijā «Skonto» futbola stadionā.«

No «Depeche Mode» pārstāvjiem saņemtā informācija liecina, ka lēmums par koncertu pārcelšanu tika pieņemts, lai grupas līderis varētu pilnvērtīgi atveseļoties un atpūsties pēc pārciestās slimības.

Šobrīd smagās mašīnas ar koncertiem nepieciešamo tehniku jau devušās uz Polijas galvaspilsētu un plānots, ka pēc atveseļošanās kopā ar grupas biedriem turp dosies arī Deivs Gahans.

www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu