Stāstiņu konkurss «Ieraksts nimfomānes dienasgrāmatā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: kadrs no filmas

Atsūti mums vienu seksīgu ierakstu no savas dienasgrāmatas un laimē dāvanu kartes no erotisko preču interneta veikala SexyStyle.lv. ([s:24569]) un ielūgumus uz filmu «Nimfomānes dienasgrāmata»!

Tikai vienu ierakstu, nelielu stāstiņu par saviem gultas piedzīvojumiem! (Gulta gan nav obligāta, galvenais, lai būtu tas, kas notiek gultā!)

http://www.acmefilm.lv

Filmu «Nimfomānes dienasgrāmata» no 29. maija demonstrēs kinoteātrī RĪGA. Tas ir atklāts stāsts par kaislību, seksu un mīlestību.

Stāstiņu iesūtīšanas beidzamais termiņš 26. maijs (ieskaitot). Erotiskākos dienasgrāmatas ierakstus publicēsim kanālā Viņš & Viņa. Uzvarētājus paziņosim 29. maijā. Jūsu stāstiņus vērtēs un uzvarētājus noteiks žūrijas komisija. Balvas būs sešas: 3 dāvanu kartes 25 Ls vērtībā no erotisko preču interneta veikala SexyStyle.lv un 3 ielūgumi (divām personām) uz filmu «Nimfomānes dienasgrāmata».

Gaidām stāstiņus uz adresi: vins.vina@apollo.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu