«Limp Bizkit» jau ieradušies Rīgā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Svētdienas pēcpusdienā no dažādām ASV pilsētām Rīgā ieradās visi grupas «Limp Bizkit» dalībnieki. Kopā ar pavadošo personālu un draudzenēm grupa ceļo gandrīz 30 cilvēku sastāvā, informē koncertu aģentūra «Positivus Music». «Limp Bizkit» koncerts «Arēnā «Rīga»» notiks 20. maijā.

Grupas dalībnieki dienas pavadīs dažādi. Freds Dērsts gatavojas spēlēt golfu, DJ Lethal satikties ar draugiem, bet vakaros notiks mēģinājumi «Arēnā «Rīga»». Grupa vēl nav aizvadījusi nevienu mēģinājumu uz lielās skatuves pirms šīs vasaras koncerturnejas, kura 20. maijā sākas tieši Rīgā.

Plānots, ka kādā dienā grupa tiksies ar Latvijas faniem, kuri būs laimējuši ielūgumus «Radio SWH» konkursos.

«Limp Bizkit» ar lielu nepacietību gaida uzstāšanos, jo kopā nav koncertējuši gandrīz astoņus gadus, tāpēc koncerts Rīgā būs pirmais pēc ieilgušās pauzes. Lieki piebilst, ka tās būs īpašas emocijas, ko publika piedzīvos Rīgas koncertā. Uz koncertu Rīgā ierodas arī vairāk fanu no ārzemēm nekā parasti uz citiem koncertiem.

Grupa vakarā atzina, ka tas viņiem ir ļoti īpaši — atkal apvienošanās turnejas Eiropas koncertus sākt tieši Rīgā – DJ Lethal dzimtajā pilsētā, bet vēlāk Amerikas koncertu tūri viņi sāks Freda Dērsta dzimtajā Floridā.

Grupa lūgusi nemainīt biļešu cenu, lai koncertu būtu iespējams apmeklēt pēc iespējas plašākam fanu lokam. Stāvvietu cena šobrīd ir, sākot no 19 latiem.

Biļetes uz koncertu vēl nopērkamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Sēdvietas — no 24 latiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu