«Limp Bizkit» koncertā būs īpaši drošības pasākumi

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Limp Bizkit» koncerts liek īpaši gatavoties drošības ziņā. Tiks būvētas divu līmeņu drošības barjeras, kas veidos ko līdzīgu fanu zonai. Tā ir vajadzīga, lai sadalītu publiku un novērstu risku, ka kāds no skatītājiem varētu tikt savainots. «Limp Bizkit» koncerts «Arēnā «Rīga»» notiks trešdien, 20. maijā.

«Limp Bizkit» koncerti ir labi zināmi ar milzīgo enerģiju, kas valda tajos, tāpēc drošības jautājumiem tiek pievērsta īpaša uzmanība.

Skatītāji, kuri arēnā ieradīsies pirmie, tiks tuvāk skatuvei un varēs atrasties zonā starp abām drošības barjerām. Tajā tiks ielaisti 1000–1200 cilvēku. Pārējie varēs atrasties nedaudz tālāk no skatuves.

Atgādinām, ka šis būs pirmais koncerts kopš grupas apvienošanās, kas aizsāks garu Eiropas un vēlāk Amerikas koncertturneju.

Biļetes uz koncertu vēl nopērkamas «Biļešu servisa» tirdzniecības vietās. Stāvvietu cena šobrīd ir, sākot no 19 latiem, sēdvietas — no 24 latiem. Koncertu rīko koncertu aģentūra «Positivus Music».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu